Режисьорката Росица Обрешкова ще направи моноспектакъл на голямата актриса Росица

...
Режисьорката Росица Обрешкова ще направи моноспектакъл на голямата актриса Росица
Коментари Харесай

Всички ученици на Ламбо отиват на гроба му

Режисьорката Росица Обрешкова ще направи моноспектакъл на огромната актриса Росица Данаилова - нейната майка, на 30 ноември във връзка 90 години от рождението й, показа самата тя.



" Събитието ще е в Народния спектакъл. Мама бе част от трупата на театъра повече от 20 години. Авторският моноспектакъл, с който ще я почетем, е мой. Роси въплъщаваше хубостта, лудостта и неистовата обич. Радваше се по детски на празниците и съм сигурна, че на 26 ноември щеше да чества 90! Обичам я доста ", призна Обрешкова.
 Обрешкова прави моноспектакъл Обрешкова прави моноспектакъл


Освен спектакъла различен знаков неин обичан човек - братът на майка й - Стефан Данаилов, също ще бъде почетен напълно скоро. На 9 декември всичките му възпитаници ще се съберат и ще отбележат годишнина от рождението му. " Ще отидем на гроба му, който с каквото желае. Иначе вуйчо ми е казвал до три години да го почитаме, като вървим на гроба. След това всеки да го носи най-много в сърцето си ", споделя племенничката на Ламбо.

" И двамата с майка ми не са забравени. Те доста се обичаха. Вуйчо й помагаше непрекъснато, а майка ми беше " повода " той да стартира да се занимава с спектакъл. След това се разбра, че там е огромният му гений ", споделя Роси.
 Росица Данаилова бе българската Мерилин Монро Росица Данаилова бе българската Мерилин Монро


Освен че на 9 декември класовете, на които Мастера е преподавал, ще се съберат, с цел да си спомнят за него, НАТФИЗ също е приготвил честване на Ламбо.

На 10 декември ще има галерия с негови знакови фотоси от разнообразни представления и филми.
 Стефан Данаилов Стефан Данаилов
" Така ще отбележим и двата рождени дни на моите обичани хора - майка ми Росица и вуйчо ми Стефан. Аз избирам да означаваме техните рождени дни, не кончините им. Защото считам, че би трябвало да честваме живота. Те бяха такива и такива ще си останат в моето и на обичаните си хора схващане ", показа още режисьорката Роси Обрешкова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР