Режисьорите Матю Фелкър и Брайън Корсо са се заели със

...
Режисьорите Матю Фелкър и Брайън Корсо са се заели със
Коментари Харесай

Създаването на „Спасители на плажа“

Режисьорите Матю Фелкър и Брайън Корсо са се заели със задачата да снимат документален филм за основаването на сериала „ Спасители на плажа “ , заяви Холивуд рипортър.
 Gulliver/Getty Images
Двамата работят с членове на актьорския състав на известния сериал, с цел да снимат лентата „ Спасители на плажа - Документалният филм “ . Тя ще покаже по какъв начин е сниман сериалът.

„ Искаме да покажем по какъв начин „ Спасители на плажа “ се трансформира в културен феномен за цяло десетилетие “, съобщи Фелкър. „ Този сериал имаше голямо влияние през 90-те. „ Спасители на плажа “ стана знак на това десетилетие по този начин, както семейство Кардашиян са знак на поп културата през днешния ден “, разяснява той.
 Gulliver/Getty Images-->
Дейвид Хаселхоф, Никол Егерт, Дейвид Чокачи, Александра Пол, Ерика Елениак, Джина Лий Нолин-Хълс, Джейсън Симънс и Джереми Джаксън потвърдиха, че ще вземат участие в снимането на документалния филм, а продуцентите се надяват, че същото ще сторят Памела Андерсън и Кармен Електра.

Егерт ще продуцира лентата дружно с Фелкър и Корсо.
 Gulliver/Getty Images
„ За мен бе извънредно прекарване да съм част от „ Спасители на плажа “, съобщи Дейвид Хаселхоф , който извършва ролята на Мич в сериала. „ Поласкан съм и съм горделив, че работих с останалите членове на актьорския му състав и снимачния му екип. „ Спасители на плажа “ е световен шлагер, който притегли вниманието на милиони хора по света “, добавя той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР