Режисьорът Уди Алън публикува биографичната си книга Apropos of Nothing.

...
Режисьорът Уди Алън публикува биографичната си книга Apropos of Nothing.
Коментари Харесай

Уди Алън все пак публикува мемоарите си - slava.bg

Режисьорът Уди Алън разгласява биографичната си книга Apropos of Nothing. Томчето от 400 страници се появи на книжния пазар единствено две седмици, откакто издателството "Ашет " отхвърли да продължи работата си с създателя на "Вики, Кристина, Барселона ".

Мемоарите бяха оповестени този понеделник от изд. Arcade. Говорител на компанията посочи, че към момента не е взето решение дали Алън ще дава изявленията във връзка книгата си.

"Книгата е прям и обстоен персонален роман на Уди Алън за живота му - като се стартира от детството му в Бруклин до известната му кариера в киното, театъра, малкия екран, печата и стендъп комедията. Книгата изследва и връзките му със фамилията и приятелите ", гласи анонса към книгата на Алън.

Припомняме, че до решението на "Ашет " да не сътрудничат с режисьора се стигна, откакто чиновници на групата стачкуваха и напуснаха офисите си в Ню Йорк в символ на неодобрение към издаването на книгата. Повод за недоволството им бяха обвиняванията против кинодееца в полово принуждение.

Източник: Monitor
Снимка: Ройтерс
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР