Режисьорът Роб Маршал потвърди, че се е срещал с поп

...
Режисьорът Роб Маршал потвърди, че се е срещал с поп
Коментари Харесай

Хари Стайлс отказал да играе принца в предстоящия филм Малката русалка

Режисьорът Роб Маршал удостовери, че се е срещал с поп звездата Хари Стайлс за ролята на принц Ерик в идната игрална версия на " Малката нимфа " на " Disney ", заяви сп. " Variety ".

Докато течеше кастингът за филмовия мюзикъл се появиха известия, че артистът, прочул се като част от момчешката група " One Direction ", който се изявява и като артист, е " ухажван " за ролята на принц Ерик.

Сега, в изявление за " Entertainment Weekly ", Маршал за първи път намерено съобщи, че фактически се е видял с изпълнителя на " Аs it was ", за да обсъдят възможното му присъединяване в продукцията.

Каква обаче е повода Хари Стайлс да го откаже? По думите на Маршал носителят на премия " Грами " е желал да се снима в по-мрачни филми и не е желал да взе участие в мюзикъл, защото е направил преход от поп звезда към артист.

" Срещнахме се с него. Той беше обаятелен. Чудесно момче. Но в последна сметка желанието му беше да се снима в такива филми, каквито снима, малко по-мрачни ", споделя Маршал за Стайлс.

Кинодеецът добавя, че младежите от сцената, които се пробват да си проправят път към огромния екран, не желаят да бъдат възприемани безусловно като артисти.
Снимка: Getty Images
" Ето за какво той в действителност искаше да направи нещо, което не е в музикалния род, с цел да се развихри ", споделя Роб Маршал.

Хари Стайлс отхвърли да играе в " Малката нимфа ", само че одобри поддържащи функции в " Не се тревожи, скъпа " на Оливия Уайлд и куиър драмата " Моят служител на реда " - два плана, които нямат допирни точки със фамилната аудитория на " Disney ".

Той получава спорни мнения за изявите си пред камера, само че съгласно филмовия критик на " Variety " Оуен Глайберман припомня за младия Франк Синатра като артист, предава Българска телеграфна агенция. " Твърде рано е да се каже накъде ще поеме с филмите, само че в случай че желае, може да има същински триумф с тях ", споделя критикът.

Колкото до ролята на принц Ерик Роб Маршал в последна сметка избира един относително чужд артист - 27-годишния Джона Хауър-Кинг.

" Малката нимфа " с Хали Бейли в основната роля излиза по кината на 26 май.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР