Режисьорът Николай Урумов и група P.I.F. представят новата песен Обезумели.

...
Режисьорът Николай Урумов и група P.I.F. представят новата песен Обезумели.
Коментари Харесай

Ники Урумов и P.I.F. представят новата песен Обезумели

Режисьорът Николай Урумов и група P.I.F. показват новата ария " Обезумели ". Проектът е по музика на Димо и текст на Радост Костова.

Парето е основано особено за Николай Урумов през далечната 2003 година, само че през днешния ден е пристигнало времето за показване пред необятната аудитория.

" Този план беше моето предпочитание да се осъществявам като музикант преди доста години и в действителност той беше и края на моята музикална кариера по простата причина, че песента в действителност не видя бял свят ", споделя режисьорът.

Връзката на P.I.F. с песента се реализира чрез брачната половинка на Димо - Любомира.

" 2022-ра бяхме дружно със брачната половинка на Димо при наш общ другар в Гърция ", споделя Урумов. " Аз й споделих за тази ария, тя не знаеше за нея, тъй като тя е писана прекомерно от дълго време ", споделя той пред NOVA. " Когато й я пуснах, тя доста се изкефи и аз я питах дали не желае да я осъществяваме ", спомня си режисьорът.

Идеята на плана е да не забравяме кои сме и да пазим живи спомените за хора като Димо, споделя той. Обичаният вокал на група P.I.F. Димо Стоянов умря на 21 декември 2020 година в резултат на затруднения от COVID-19.

" Мисля, че е добре тази ария да бъде гледана с видеото, защото там има едни провокации, които могат да разсънят други асоциации у слушателя, респ. фена. Обезумяването в обществото и изобщо в живота ни е на всяко едно равнище и крачка, само че мисля, че визията има в допълнение влияние в посока на това да осъзнаваме, че нещата, които се случват през днешния ден са в действителност много страшни ", споделя Урумов.

Любопитен факт е, че режисьорът и продуцент има дълъг стаж като тонрежисьор, който " дълги години е страдал по терените на българските филми, сериали и реклами ". " Винаги съм се борил за това да потвърдя, че звукът има толкоз тежест, колкото и визията ", съобщи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР