Режисьорът Брайън Сингър, който през последните дни загуби позицията си

...
Режисьорът Брайън Сингър, който през последните дни загуби позицията си
Коментари Харесай

Брайън Сингър също бе набеден за сексуален насилник

Режисьорът Брайън Сингър, който през последните дни загуби позицията си отпред на биографичната лента за Queen Бохемска рапсодия поради редовно неявяване, стана следващият холивудски ас, упрекнат в полово посягане.

Според заведеното в съда дело, Сингър е изнасилил невръстен през 2003 година Искът е подаден от Сизър Санчес-Гусман, като случаят е станал, когато той е бил на едвам 17 години.

Посегателството се случило на яхтата на режисьора, който заречен на младежа положително развиване в промишлеността, в случай че резервира безмълвие, написа екран. Ден откакто новината за обвиняванията се появи на бял свят, създателят на Обичайните обвинени ги отхвърли.

Това е второто сходно дело против Брайън Сингър. Предишното датира от 2014 година Заведено беше от младия артист Майкъл Игън, само че той приключи делото. Почти 20 години преди този момент - през 1997 година, статист на 14 години подаде тъжба против режисьора, че той го принудил да се къпе гол пред него.

След като бе уволнен при започване на седмицата от продукцията Бохемска рапсодия, студиото 20 Century Fox размени Сингър с Декстър Флечър.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР