Режимът Free Drive, интегриран в приложението Porsche Track Precision (PTPA),

...
Режимът Free Drive, интегриран в приложението Porsche Track Precision (PTPA),
Коментари Харесай

Приложение за Porsche документира автоматично зрелищни моменти от шофирането ви

Режимът Free Drive, интегриран в приложението Porsche Track Precision (PTPA), прави допустимо записването на изключително красиви моменти по време на шофирането ви, тъй че да можете да им се наслаждавате още веднъж и още веднъж. Той реализира достъп до информацията за контролния блок в транспортното средство посредством WLAN връзка с Porsche Communication Management (PCM) и чете, наред с други неща, позицията на автомобила, скоростта, скоростта на мотора, спирачната мощ, ъгъла на завиване, надлъжното и странично ускоряване и други телеметрични данни имащи отношение към шофирането. Ако датчиците на транспортното средство записват по-специален метод на шофиране, се записва едноминутно видео - 30 секунди преди и след момента.

Поради тясната си връзка с транспортното средство, PTPA автоматизирано разпознава такива събития. Динамичните маневри при шофиране, характеризиращи се с високо спирачно налягане, мощно ускоряване или по-високи G-сили, служат на приложението като ориентир за миг, който си коства да запомни. Освен това лидерът има опция ръчно да маркира забележителни моменти, с цел да ги снима на видео.

Посланикът на марката и лидер на новата създаването Йорг Бергмайстер тества по какъв начин може да наподобява такава документи. Роден в Леверкузен, той връща спиращи дъха фотоси и ясно умозаключение от пътуването си до Берхтесгаден: „ На спортната писта всичко е обвързвано с времената на обиколките и директната конкуренция. Тук, на Росфелд Панорамащрасе мога да се насладя на карането – без никакво терзание. С новата функционалност Free Drive, зрелищните моменти се записват автоматизирано. По-късно мога да извикам документираните пътувания още веднъж непосредствено и елементарно в приложението като увещание. "

С режима Free Drive, PTPA уголемява обсега на приложение към публичните пътища и интегрира функционалностите на приложението Offroad Precision. Показването на информация онлайн по време на шофиране в Apple CarPlay е усъвършенствано за режим Free Drive. PTPA има и спомагателен информативен материал под формата на текстове и видеоклипове. Клиентите могат да извикват брифинги за спортни писти, препоръки по отношение на точките на прекъсване и пояснения по отношение на динамичността на шофиране. Има и препоръки за шофиране по неасфалтиран терен от приложението Offroad Precision. Познатите функционалности на PTPA, като функционалността за разбор за шофиране на спортна писта, остават непроменени.

Приложението е налично за Apple iOS (от iOS 14) и Android операционни системи (от Android 8) и към този момент може гратис да се изтегли в Apple App Store или Гугъл Play Store.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР