Регулаторите в Индия трябва да забранят криптовалутите като биткойн. Това

...
Регулаторите в Индия трябва да забранят криптовалутите като биткойн. Това
Коментари Харесай

Индийски милиардер призова за забрана на биткойн в страната

Регулаторите в Индия би трябвало да забранят криптовалутите като биткойн. Това съобщи пред Си Ен Би Си вложителят милиардер Ракеш Джунджунвала, именуван индийският Уорън Бъфет.

Той е безапелационен, че в никакъв случай не би купил биткойн.

„ Мисля, че това е нечиста сделка от най-голям диаметър. Не желая да съм част от всяко празненство в града. Мисля, че махмурлукът от това празненство ще бъде доста по-лош от всеки различен път. “, сподели той.

Силното показване на биткойна през последните месеци се приписва главно на възходящия интерес от страна на институционалните вложители, измежду които производителят на електрически коли Tesla и кредитора Bank of New York Mellon.

Индийските регулатори към момента не са взели решение по отношение на търговията с биткойн и с други криптовалути, само че в страната се носят клюки, че държавното управление възнамерява да забрани всички частни цифрови валути да пусне публична такава.

„ Смятам, че регулаторите би трябвало да се намесят и да забранят биткойна. Те би трябвало да се концентрират върху стартирането на пазара на цифрова рупия. “, съобщи Джунджунвала, който сега е сътрудник във компанията за ръководство на активи Rare Enterprises

Той също по този начин сподели, че е оптимист във връзка с възобновяване на индийската стопанска система.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР