Регулаторите са овладени и не работят по начина, по който

...
Регулаторите са овладени и не работят по начина, по който
Коментари Харесай

Христо Петров - Хазарта: Симпатизирам на Габриел. Много бих се ра...

„ Регулаторите са овладени и не работят по метода, по който би трябвало. Всъщност това е действителната власт и аз дълго ги подценявах ”, показва националният представител. „ Предлагаме механизъм, по който да се изберат най-кадърните, най-читавите хора, с цел да правят работа. Политиците да се оттеглен и да не управляват тези регулатори ”, акцентира Петров.

 

Депутатът от ПП-ДБ разяснява Мария Габриел.

 

Аз по-скоро съчувствува на Мария Габриел. Много бих се радвал да я слушам по-често да приказва със свои думи, а не с думите на водача на нейната партия. 

Христо Петров разяснява и думите на съпредседателя на Движение за права и свободи Делян Пеевски, че еднообразно обича и Бойко Борисов, и Кирил Петков:

 

„ Много от нещата са игра за пред публиката. Аз съм се разделил с много от илюзиите си през последните две години, откогато съм в политиката ”.

 

По думите му доста от родните политици са по-големи артисти от звездите ни, приключили ВИТИЗ. Според Петров колкото повече Пеевски споделя, че харесва ПП-ДБ, толкоз повече доверието в обединението спада.

 

Очаквайте детайлности!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР