Регионът на Париж може да се насочи към ново блокиране,

...
Регионът на Париж може да се насочи към ново блокиране,
Коментари Харесай

Париж е пред блокада, болниците се препълват

Регионът на Париж може да се насочи към ново блокиране , защото новите разновидности на вируса запълват отделенията за интензивно лекуване и лимитираните доставки на ваксини понижават напъните за имунизация, оповестяват длъжностни лица, представени от АП.

През уикенда специфични медицински самолети транспортират пациенти от региона на Париж до по-малко наранени райони .

" Ако би трябвало да блокираме, ще го създадем ", разяснява ръководителят на националната здравна организация Джером Саломон по малкия екран BFM в неделя. " Ситуацията е комплицирана, напрегната и се утежнява в района на Париж. "

Саломон признава, че в цялата страна вечерният час " не беше задоволителен " в някои райони , с цел да се предотврати скок в случаите, изключително за разновидността, разпознат за първи път във Англия.

Френското държавно управление разчита на вечерен час в продължение на месеци - дружно с дълготрайното затваряне на заведения за хранене и някои други бизнеси - с цел да се опита да избегне нов локдаун. Но локализираните огнища пораждат въпроси по отношение на държавната тактика за битка с вирусите.

Франция оповестява за 90 315 смъртни случая, свързани с вируси, измежду най-големият брой жертви в света.

Правителството на Франция възнамерява да изтегля към 100 пациенти с Covid-19 от отделенията за интензивно лекуване в парижкия район. С прехвърлянията длъжностните лица се надяват да избегнат нова обсада за към 12 милиона души в и към столицата , до момента в който се пробват да ускорят имунизацията.
 Франция създава имунизационни документи за отваряне на стопанската система
Франция създава имунизационни документи за отваряне на стопанската система

Започва и едномесечен експериментален интервал за цифров пропуск за пътуващи с Air France
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР