Регионалният министър Виолета Комитова не се е явила на уговорената

...
Регионалният министър Виолета Комитова не се е явила на уговорената
Коментари Харесай

Министърката на Радев Комитова избяга от среща с протестиращите пътищари

Регионалният министър Виолета Комитова не се е явила на уговорената с представители на протестиращите строителни компании среща. Това оповестиха компании то пътния отрасъл, чиито служащи стачкуват пред Министерство на регионалното развитие от сутринта.

Инж. Георги Златев - член на Контролния съвет на Браншова камара „ Пътища “ предизвести, че има заплаха пътищата през зимата да останат непочистени.

„ Освен нашите претенции досега за разплащане на отговорностите на страната, към този момент желаеме този министър, който е министър на градежите и който неглижира един цялостен отрасъл, който кани на среща и няма доблестта да слезе на тази среща и да приказва с хората, към този момент желаеме и нейната оставка. Този, който я е назначил, този, който я поучава, извънредно време да я махне от поста, който тя не заслужава “, сподели инж. Георги Златев.

Пътностроителният отрасъл стачкува пред районното министерство. Още през вчерашния ден в известие на Министерство на регионалното развитие бе публикувана декларация на Комитова, че тя кани на среща в Министерство на регионалното развитие през днешния ден протестиращите, само че единствено притежателите на компаниите, а не "посредници ", пишеше в известието.

По-рано през днешния ден от Министерство на регионалното развитие предложиха съглашение, съгласно което дължимите от страната средства към пътностроителните компании да бъдат изплатени в рационален интервал напред - при договореност през бюджетите за 2022-ра и 2023 година

Източник: 24chasa
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР