Регионалният министър Петя Аврамова също дойде в парламента да отговори

...
Регионалният министър Петя Аврамова също дойде в парламента да отговори
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Някой се упражнява в театрални постановки

Регионалният министър Петя Аврамова също пристигна в Народното събрание да отговори на . Тя приема неговото изявление като хвърлени в общественото пространство безредни изказвания.

Водоизточници не са посочени като язовири, които би трябвало да се включат към ВиК системата на Бургас. За да се откъснат пари, би трябвало да има отчет, разясни тя. Министерство на околната среда и водите ръководи водите, както акцентира Аврамова. Министерство на околната среда и водите би трябвало да изготви отчета за тези язовири, с цел да се причислят към водоснабдяването на Бургас . Този отчет би трябвало да ни даде основата и сигурността, акцентира строителният министър. Въпреки че към момента се чака отчета на Министерство на околната среда и водите, Министерство на регионалното развитие работи по въпроса да не остане Бургас без вода.

Обмисля се опцията В иК холдингът да отпусне 60 милиона лв., само че без отчета на Министерство на околната среда и водите не може да се дадат тези средства. Никой не е бил срещу да се избави Перник от водния режим, а в този момент, както тя установи, министър Димитров подлага на критика построяването му.
 Нинова очаквала оставката на Ревизоро
Нинова очаквала оставката на Ревизоро

След отчета на екоминистъра, че следващата година се чака водна рецесия

Петя Аврамова недоумява за какво Ревизоро не е обвил бедствено състояние в Бургас, в случай че е сериозно ситуацията там, вместо да плаши хората. Някой се упражнява в театрални постановки, упрекна тя.

Припомняме, по време на днешния парламентарен надзор екоминистърът предизвести, че По негови думи вода няма да има нито за жителите, нито за земеделците. Ревизоро предложения по двама представители от всички партии да отидат в Министерство на околната среда и водите, с цел да им покаже каква е обстановката.

След изявлението му водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че е очаквала след изнесения отчет

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ също излезе на трибуната и . Според него след думите на екоминистъра в зала трябвало да пристигна персонално министър председателят и да подаде оставка пред депутатите.
 Ревизоро: Догодина ще има водна рецесия
Ревизоро: Догодина ще има водна рецесия

Той предвижда, че до 6 месеца Бургас ще е във водна рецесия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР