Регионалната структура на Продължаваме промяната в град Бургас се отрече

...
Регионалната структура на Продължаваме промяната в град Бургас се отрече
Коментари Харесай

ПП-Бургас се отказаха от депутата Константин Бачийски

Регионалната конструкция на " Продължаваме промяната " в град Бургас се отхвърли от народния представител от партията на Петков и Василев и претендент кмет на " Промяната " на предишните локални избори - Константин Бачийски.

Това излиза наяве от прессъобщение, разпратено до медиите от локалната организация.

" Общинското управление на локалната конструкция на Продължаваме Промяната в гр. Бургас публично афишира, че приключва съдействието си с Константин Бачийски, водач на ПП " Средна европейска класа "  (СЕК). Това включва и преустановяване на общи политически дейности и начинания с Политическа партия " Средна Европейска Класа ", до момента в който Бачийски е неин ръководител ", се споделя в позицията.

От локалната " Промяна " се аргументират - решението идвало след " изчерпателен разбор и разискване " на дейностите на Бачийски преди, по време и след акцията за кметските избори. Въпросните дейности вредели на имиджа на политическата конструкция и активността и в град Бургас.

А в какво се показват въпросните дейности - " Некоординирани и несъгласувани дейности и цялостна липса на екипност, недобронамерени изявления в медии и обществени мрежи от лица от близкия кръг на Бачийски, политическо говорене и послания в прорез с кардинални позиции и политики на Политическа партия " Продължаваме промяната ", объркваща замяна на истинския бранд на СЕК, за позициониране на локално равнище като " оригинала на Продължаваме Промяната в Бургас ".

Засега коментар от партийното управление няма.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР