Регионален секс: навярно повечето от вас знаят какво е секс

...
Регионален секс: навярно повечето от вас знаят какво е секс
Коментари Харесай

Регионален секс: с 10 секс пози на околосветско пътешествие

Регионален секс: вероятно множеството от вас знаят какво е „ секс по френски “. Но секс по съветски? А по италиански? Сигурно ви е забавно да разберете по какъв начин го вършат в другите страни. Следните редове ще задоволят любознанието ви.

Шведски секс

При секса по шведски има две благоприятни условия. Едната от тях е взаимната мастурбация: той го прави на нея, а тя на него – или с ръка, или със секс играчка. Другият вид е бързият акт, при който препуциумът се изтегля мощно обратно, тъй че главата на члена да се оголи напълно. Когато по-късно той проникне в нея, доста бързо стига до кулминационната точка.

Руски секс

При секса по съветски също има два разновидността. Единият е така наречен интерфеморален или междусекретен секс. При него мъжът трие пениса си сред бедрата на партньорката, до момента в който еякулира. Този секс без навлизане е безвредно наслаждение, при което забременяването е съвсем изключено. На времето тази процедура е била необятно публикуван в Русия, когато не е имало сигурни противозачатъчни средства или девойката не е трябвало да губи девствеността си преди сватбата. Вторият съветски вид е анален или вагинален секс масаж с олио. Позволено е да се отбиете и в Гърция!

Тайландски секс

За мнозина масажирането и галенето са тясно свързани със секса. При тайландския секс масажът и ласките се сплотяват в едно, тъй като се употребяват освен ръцете, само че всички елементи на тялото. Този сексуален боди ту боди масаж с освобождение дава обещание неповторимо наслаждение.

Испански секс

Т.нар. коитус а мамила е вариация на половия акт без навлизане, при която мъжът трие пениса си сред притиснатите една в друга гърди на дамата. Тя може да се отпусне обратно и да се любува. При „ испанския секс с вдишване “ той би трябвало да я попита дали желае да поеме в уста семенната течност, когато настъпи моментът.

Индийски секс

Най-прочутата еротична книга на всички времена – Камасутра – произлиза от Индия. В нея са разказани разнородни, частично акробатични секс пози. Затова не е чудно, че сходен „ креватен спорт “ се дефинира като индийски. Застанали на главите и опрени на ръцете си си или вкопчени диво един в различен – всичко, което доставя наслаждение, е разрешено. Разбира се, тези причудливи пози може да се заимстват и от Франция, Русия и други страни когато и да е – по този начин позитивно няма заплаха да ви доскучае!  

Но внимание: не на всички места другите практики имат еднообразно наименование и не всеки познава всички описания. Затова се предлага, преди да се отдадете на интимни милувки, да обсъдите с партньора/ката/ си кои страни би искал/а/ да посети и кои не!

Към първата част ТУК.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР