Реформиран професионален крадец, който е нападнал 20 000 домове, сега

...
Реформиран професионален крадец, който е нападнал 20 000 домове, сега
Коментари Харесай

Бивш престъпник, който претърси 20 000 домове, сега обучава нови полицаи

Реформиран професионален апаш, който е нападнал 20 000 домове, в този момент преподава на студенти по криминология и полиция своите остарели трикове, с цел да предотврати бъдещи закононарушения.

Дарил Кенеди, 61, стартира да влиза с щурм единствено на девет години - и е бил блъскан четири пъти. Той споделя, че в този момент е на прав път след 41 години гонене на богати и известни - заграбвайки диаманти и бижута, преди да си тръгне безследно.

Бившият шарлатанин излежа пет години затвор за поредност от 140 грабежи на висока стойност в Чешир, преди да бъде освободен през 2019 година Сега той е притеглен от няколко университета - в това число Университета на Салфорд и Университета на Къмбрия - да изнася лекции на идващото потомство служители на реда за това по какъв начин да хващат крадци с котки като него.

Той учи учениците на своите златни правила от своето минало - като да вземем за пример по какъв начин ще заобикаля къщи с отворен проект, ще внимава за нискокачествени рамки на прозорците и ще прави крачка към основната спалня, където постоянно щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР