Реформата в каталунския гранд Барселона започва. Според АС една от

...
Реформата в каталунския гранд Барселона започва. Според АС една от
Коментари Харесай

Барса маха седем футболисти

Реформата в каталунския гранд Барселона стартира. Според " Апелативен съд " една от значимите първи стъпки ще бъде обвързвана с раздялата със седем футболисти. Този ход ще се предприеме без значение дали бъдат проведени предварителни избори за президент или не.

Според информациите на изданието има лист с футболистите, които няма да са попадат в проектите на новия старши-треньор, без значение кой е той. Артур към този момент мина в Ювентус. Той стана част от бартерна договорка с " бианконерите ", в която беше включен и Миралем Пянич.

Хърватинът Иван Ракитич е идващият, който е покрай овакантяване в посока Севиля.

Датчанинът Мартин Брайтуайт също ще напусне клуба. Той идва в Барселона при започване на годината с огромни упования, само че представянето му беше много неубедително. Не е ясно дали ще бъде продаден или просто освободен.

Чилиецът Артуро Видал пък ще бъде употребен за разменна монета, като се твърди, че е плануван в договорката с Лаутаро Мартинас. Същото е ситуацията с Жуниор Фирпо.

По-сложен наподобява ребусът със Самуел Умтити, който има проблеми с лявото коляно. Клубът обмисля съглашение с играча за преустановяване на контракта, в случай че не дойде оферта за него. Той получава към 12 милиона евро годишно, което си е сериозен разход за Барселона.

Осман Дембеле също попада в черния лист. Проблеми с травми и безредно държание са решаващите за решението за раздялата с него. Дембеле е оценен на към 24 милиона евро, а с тези пари може да се закупи Ерик Гарсия от Манчестър Сити.

Освен седемте футболисти в първото решето има още 5 играчи, които могат да се смятат за " получили жълт картон ". Това са Нелсън Семедо, Луис Суарес, Сержи Роберто и Антоан Гризман, които е доста евентуално да изоставен при положителни предложения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР