Референдумите са прекрасно нещо. Винаги съм бил привърженик да има

...
Референдумите са прекрасно нещо. Винаги съм бил привърженик да има
Коментари Харесай

Петко Георгиев: Медийната ни среда е пропита от антизападна нацистка пропаганда, финансирана с държавни пари

" Референдумите са прелестно нещо. Винаги съм бил последовател да има гражданско присъединяване в политиката, тъй като това е ключът към демокрацията. За да има легитимност един референдум, жителите би трябвало да създадат осведомен избор. Проблемът е, че медийната и публичната ни среда е надълбоко пропита от антизападна агитация. На този декор не можем да чакаме свободен избор. Нацистката агитация у нас се прави с държавно финансиране. Българските жители като Манол Пейков направиха в пъти повече от държавните управления. Гражданите са тези, които одобриха украинците в домовете си ". Това съобщи журналистът Петко Георгиев пред БТВ.

" Македония, за жалост, стартира да се трансформира в най-зрелищния неуспех за външната ни политика. Желю Желев съумя да убеди Борис Елцин да признае независимостта на Македония. Желев получи най-високата премия в Скопие. Налагането на несъгласие беше груба неточност. Ще отнеме години, с цел да оправим всичко ", сподели още Георгиев. 

" Връщането на хартиената бюлетина отваря вратата за операции на изборите и без социална и медийна интервенция, те ще бъдат откраднати. Има ясна разграничителна линия. Хората не би трябвало да се подвеждат по евтина агитация и да не помнят какво са чели в обществените мрежи, както и за дезинформацията от летящите ескадрони ", безапелационен е журналистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР