Референдума няма да го подкрепим, но ще гласуваме против Истанбулската

...
Референдума няма да го подкрепим, но ще гласуваме против Истанбулската
Коментари Харесай

Симеонов против Истанбулската конвенция и референдума

" Референдума няма да го подкрепим, само че ще гласуваме срещу Истанбулската спогодба. Референдум, който не е привързан с избори, ще се провали ". Това съобщи пред Българска национална телевизия вицепремиерът Валери Симеонов. Ратифицирането би трябвало да бъде разисквано в обединението. Въпросът не е обсъждан и очевидно не сме обеденени, изясни Симеонов . Тази спогодба няма да бъде подкрепена от НФСБ, отсече Симеонов.

 И Каракачанов желае референдум против гей браковете и джендър понятията Обновена
И Каракачанов желае референдум против гей браковете и джендър понятията

Призовава партиите да откликнат на гласа на народа

" От страна на сътрудника Каракачанов има едно огромно изкривяване от медийното показване на обединението. Не са лесни хората, които са в тази коалиция ", разяснява Симеонов спорът с ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. На въпроса дали ще се изчистят връзките в обединението Симеонов отговори: " Зависи от него най-много ".

Относно спекулации, че Цветан Цветанов е определял държанието на Симеонов, вицепремиерът посочи, че не е разговарял с гербаджията. " С Цветанов нито съм се чувал, нито съм се виждал. Той е с близо 10 години по-малък от мен и да ми дефинира държанието дали е допустимо " , съобщи Валери Симеонов.

 Няма да се постанова със мощ конвенцията, изяснява Цветанов
Няма да се постанова със мощ конвенцията, изяснява Цветанов

Отлагат утвърждението на Истанбулската спогодба, поради терзанията на хората, подклаждани от Българска социалистическа партия

" Нищо не се прави, с изключение на един втори въжен превоз. Важно е хората, които стачкуват да го знаят. Няма да има застрояване на Пирин ", разяснява разногласието за построяването на втори въжен превоз на Банско Симеонов.

За ръководството на " Слънчев бряг " вицепремиерът изясни , че тази година ще има ръководство на улиците и тротоарите, което облагодетелства и туристите.

Слънчев бряг да се вземе от ръцете на мутрите, желае Симеонов. " Божо Кравата, Радо Слънцето - такива светила и съзвездия " , добави вицепремиерът.

 НФСБ
НФСБ " скочи " на следващо лъчение на филм за възродителния развой

Деликатна тематика, която надълбоко разделя обществото ни, не би трябвало да се политизира

По думите му там е цялостна безредица, по улиците хвърчат " карети с коне, хвърчат всевъзможни тротинетки, влакчета и всички вървят по улиците, тъй като тротоарите са заети от всевъзможни бараки ".

" Върви един развой по изчистването напълно от всевъзможни преместваеми обекти ", изясни Симеонов, само че се оплака от дейностите на министъра на туризма Николина Ангелкова.

" Министърката без да се гласоподава показвала едни чертежи ", посочи Валери Симеонов и добави, че квадратурата упомената от Агелкова от 75 квадрата е доста - " това е една къща ", съобщи вицепремиерът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР