Реферът Георги Кабаков запали война преди срещата между шампиона „Лудогорец“

...
Реферът Георги Кабаков запали война преди срещата между шампиона „Лудогорец“
Коментари Харесай

Реферът Кабаков запали война

Реферът Георги Кабаков възпламени война преди срещата сред първенеца „Лудогорец“ и водача в класирането „Левски“. БФС повери конфликта на съдията от Пловдив, а почитателите на „ сините “ обявиха, че авансово знаели за такава развръзка.

„В Кабаков нямаме никакво доверие – пишат последователите в декларация. – Миналата година сътвори жестоки гафове.“

Запалянковците на „Левски“ визират дуела сред двата отбора в Разград, приключил 2:2. Тогава Кабаков отсъди дузпа за „Лудогорец“ в 3-ата минута, а по-късно в не даде такава за нелоялен фаул в наказателното поле против Иван Горанов.

„Привържениците на „Левски“ настояваме за почтен футбол – написа още в декларацията. – Знаем, че сме неуместни и дразним, когато сме на върха. Знаем, а и другите знаят, че може да станем още по-неудобни. Знаем, че и Кабаков го знае…“.

Любопитното е, че 24 часа по-рано Наско Сираков, някогашен шеф на „Левски“, съобщи пред вестник „Тема Спорт“, че отборът „може да бъде спрян по пътя към шампионската купа от съдиите“.

През сегашния сезон Кабаков е управлявал по един мач на двата отбора. Това се случи при домакинското тъждество на „Левски“ против „Черно море“ (2:2) и при триумфа на „Лудогорец“ над „Витоша“ с 2:0.

Шампионите пък охладиха мераците на „ сините “ последователи, които се заканиха да купят билети и за другите браншове на стадиона в Разград. От щаба на „ орлите “ са безапелационни, че почитатели на „ Левски “ няма да бъдат допускани на трибуни с техни ентусиасти.

Снимка СПОРТАЛ
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР