Редовното изплащане на и допълнителните суми ще започне от днес

...
Редовното изплащане на и допълнителните суми ще започне от днес
Коментари Харесай

Започва изплащането на пенсиите с добавката от 50 лв.

Редовното погашение на и спомагателните суми ще стартира от през днешния ден (07.10.20 г.) и ще завърши на 20.10.20 година Този е трети следващ месец, в който се начислява и спомагателна сума от по 50 лв.. Добавката ще бъде изплатена към пенсиите на към 2 118 000 български пенсионери.
Допълнителна сума в същия размер получиха всички пенсионери, без значение от размера на техните пенсии, и за месеците август и септември, осведоми БГНЕС.
 Сачева: Още няма решение за индексацията на пенсиите следващата година Сачева: Още няма решение за индексацията на пенсиите следващата година
Все още няма взето решение за индексацията на пенсиите следващата година, единственото несъмнено е, че добавките от 50 лв. за всички пенсионери щ...
За изплащането на тези добавки държавното управление утвърди спомагателен трансфер в размер на близо 106 000 000 лв. по бюджета на държавното публично обезпечаване. Средствата са обезпечени за сметка на преструктуриране на разноските и/или прехвърлянията по централния бюджет за 2020 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР