Редовно се случват мистериозни смъртни случаи или убийства, но въпреки

...
Редовно се случват мистериозни смъртни случаи или убийства, но въпреки
Коментари Харесай

Духът на брутално убит мъж разкрива убийците чрез младо момиче

Редовно се случват мистериозни смъртни случаи или убийства, само че все пак, даже измежду такива случаи, има даже по-странни и явно паранормални произшествия.Един от тях е историята на младо момиче, в което се е “вмъкнал ” духът на чужд, който желал да каже кой и по какъв начин го е умъртвил.В един леден ден, на 13 февруари 1936 година, мъртвото тяло на локален гражданин е открито под моста в италианския град Катандзаро (Catanzaro). Името на мъжа е Джузепе “Пепе ” Вералди. Съдейки по естеството на пострадванията по тялото и главата му, той е паднал от моста..

 a1 3 - Духът на брутално погубен мъж разкрива убийците посредством младо момиче
Протича следствие и скоро управляващите вършат изказване, че Пепе се е самоубил. Но фамилията на жертвата не е според с това. Според тях, Пепе не е имал причина да се самоубива. Те считат, че е бил съзнателно блъснат от някого, т.е. те приказват за съзнателно ликвидиране.Полицията обаче не обръща внимание на тези изказвания и афишира случая за завършен.Три години по-късно, през януари 1939 година, младата тийнейджърка Мария Таларико, вървяла по същия мост. Изведнъж, тя почувствала мощно предпочитание да се приближи до едно несъмнено място (мястото, от което е паднал Пепе), след което главата й се замаяла и тя изгубила схващане.Минувачи се натъкнали на момичето, което лежало в безсъзнание на моста и я отнесли вкъщи, където спала доста часове. Когато се събудила, почнали още по-странни неща.
Първо, тя към този момент не била Мария, а говорила с невисок мъжки глас и незабавно оповестила, че е Джузепе Вералди. Второ, “Джузепе ” изискал да му донесат вино и цигари, а също, да намерят майка му.Мария в никакъв случай не е пушела и не е пиела алкохол. Била доста примерно и възпитано момиче. Семейството й незабавно се разтревожило, само че околните й се подчинили на молбата и довели в къщата майката на починалия Джузепе – Катарин Вералди.Веднага откакто Катарин почнала да поддържа връзка с “Джузепе ”, тя незабавно декларирала, че това в действителност е нейният наследник. В допълнение, “Джузепе ” написал няколко реда на хартия и това не бил почеркът на Мария, а почерка на сина на Катарин.Всичко станало още по-тайнствено, когато „ Джузепе “ споделил, че не се е самоубил, а бил атакуван от негови другари, които го били и го хвърлили от моста.След това „ Джузепе “ изтичал от къщата към моста и примрял на същото място, където преди този момент е изгубила схващане Мария. Когато момичето се събудило, още веднъж било Мария. Тя не помнела нищо от това, което се е случило с нея след припадъка.

 a2 3 - Духът на брутално погубен мъж разкрива убийците посредством младо момиче
Всички били комплицирани от тази история. Питали се, правилно ли е, че в тялото на Мария се е вселил духът на убития Пепе или момичето е просто безумно. Но, всичко това било единствено на равнище клюки и историята последователно почнала да се не помни.Изминали 9 години и Катарин Вералди получила писмо, от което се почувствала доста тревожна. Писмото било написано от някогашния другар на Джузепе – Луиджи “Тото ” Маркете, който се преместил в Аржентина скоро след гибелта на Джузепе.В писмото, Луиджи признава за убийството на Пепе, поради ревнивост към жена. Описва в детайли по какъв начин той, дружно с още трима другари, го нападнали, били го и го изхвърлили от моста. Точно това е споделил духът на Джузепе в тялото на Мария.Когато обаче Катарин решила да се свърже с Луиджи, се оказало, че преди малко е умрял. Други хора са намерили това писмо измежду движимостите му и са решили да го изпратят на адреса на Катарин Вералди.В наследството си Луиджи написа също, че всичките му движимости и полезности би трябвало да се дадат на фамилията на Вералди, като отплата за закононарушението.Полицията на Катандзаро се снабдява с достоверното писмо и арестува тримата съучастници на Луиджи, които към момента живеели в Катандзаро. И тримата били приети за отговорни за убийството на Джузепе Вералди и получили това, което заслужават.Що се отнася до Мария Таларико, тя живеела естествен живот и нищо необичайно не й се е случвило повече.Тази история има доста въпроси. Мария в никакъв случай не е познавала Джузепе.Защо е била определена от духа да влезе в тялото й? Имала ли е някаква особена свръхчувствителност или е било по-лесно да влезе в нейното тялото? И къде е била нейната душа, когато тялото е заемано от същността на различен човек?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР