Редовно правителство трябва да има, избори на прага на зимата

...
Редовно правителство трябва да има, избори на прага на зимата
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Редовно правителство трябва да има, избори на прага на зимата ще са много лош изход за страната

Редовно държавно управление би трябвало да има, избори на прага на зимата ще бъдат доста неприятен излаз за страната. Това сподели в отговор на въпрос на Българска телеграфна агенция националният представител от „ “ Ивайло Мирчев.

Според него в границите на две години път пъти избори няма да доведат до нищо по-добро. „ С всеки минал избирателен избор става все по-зле и все по-трудно да се образува държавно управление. Трябва да се опитаме да създадем държавно управление, без обаче това да е непременно и за сметка на нашите правила и на това, което сме дали обещание на хората в предизборната акция “, сподели Мирчев. Той добави, че в случай че няма постоянен кабинет това значи, че би трябвало да се не помни за влизането на България в Шенген и в еврозоната.

Връщането на хартиените бюлетини Мирчев дефинира като противен акт, който по думите му ще върне изборните измами. Той съобщи, че за да се предотвратят операциите при отчитането на изборните резултати “Демократична България ” ще предложи въвеждането на преброителни центрове. Според народния представител обаче това няма да е преференциално за доста партии, тъй като няма да могат да управляват вота. „ Надявам се предлагането ни да бъде признато от другите политически сили, а това, което зависи от нас, е да го облечем добре в законова форма “, добави Ивайло Мирчев. 

Разградският народен представител откри през днешния ден приемна за жители в лудогорския град. Той изясни, че на срещата си с поданици на региона са направени първите стъпки по поетия по време на предизборната акция ангажимент в община Самуил да има аптека. Обсъден е и въпросът за отворената още веднъж стратегия за саниране на жилищни здания. От „ “ е подложен въпрос пред районния министър и е получен към този момент отговор, който ще бъде възложен на Общината, с цел да може тя по-добре да се оправи с планове и в Разград да се санират допустимо повече жилищни блокове, сподели Мирчев. Той добави, че хората се оплакали и от високата цена на водата. „ Ще изпратим питане до районното министерство какви са вероятните за Разград разновидности хем да няма проблем с водоснабдяването, хем цената да падне, или най-малко да се задържи в годините “, добави Ивайло Мирчев.

Народният представител сподели още, че с изключение на в приемната, която се намира в ж.к. „ Освобождение “ 69, офис 2, партерен етаж на блока зад клиника „ Вита Медика “ той ще организира среща с жители и виртуално. Това съгласно него ще облекчи хората в неприятно време или епидемии да вървят в избран час до несъмнено място, а и ще им пести време.  Адресът на виртуалната приемна може да бъде взет от уеб страницата на „ “ и в уговорено време депутатът ще реализира връзка по някоя от платформите – skipe или viber. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР