Редовният сексуален живот помага за поддържане на здравето. Няма такова

...
Редовният сексуален живот помага за поддържане на здравето. Няма такова
Коментари Харесай

Не, не и не! Вижте осем неща, които не стават за лубриканти

Редовният полов живот оказва помощ за поддържане на здравето. Няма такова нещо като добър и неприятен секс или прекомерно доста секс, само че постоянно можете да експериментирате, с цел да подобрите осъществяването си в спалнята. Преди да вкарате всевъзможни играчки и масла, имайте поради, че някои артикули не са подобаващи за лубриканти.

Сметана
Тя постоянно е употребена в спалнята, само че съдържа доста захар, която може да наруши PH-то на вагината и да докара до инфекции. Въздържайте се да ползвате и захарни сиропи и други прекомерно сладки течности.

Лосион
Лосионите и кремовете са считани за идеална лубрикация. Но би трябвало да внимавате с тях, защото те съдържат много мощен мирис и парфюми, които биха раздразнили зоната към интимните ви елементи.

Зехтин
Дръжте бутилката със зехтин надалеч от спалнята. За разлика от до момента описаните артикули, той не вреди на кожата, дори може да я подхрани, само че съдържа други субстанции, които може да разградят латекса на презерватива и да се скъса.

Вазелин
Вазелинът дава нужната лубрикация, само че употребен в зоната на интимните елементи дава опция на доста бактерии и микроби да се задържат там и мъчно да бъдат „ отмити “.

Бебешко олио
В съпоставяне с други лубриканти, бебешкото олио не е толкоз „ тежко “, само че още веднъж не е добър избор. Ако го ползвате в региона на вагината, има огромен късмет да развиете гъбична зараза.

Масло
Маслото пък съдържа много съсредоточени скотски артикули, които не е безвредно да мажете върху кожата си.

Течен сапун
Всеки течен сапун, дезинфектант или душ гел се смята за добър лубрикант, само че той нарушава pH-то на интимните ви елементи, по тази причина не го използвайте в тази зона.

Охлаждащи лубриканти
Охлаждащите лубриканти прибавят малко неспокойствие и по-различно чувство по време на интимния акт, само че в множеството случаи те съдържат ментол или съставки, които може да провокират алергична реакция на кожата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР