Редицата учения на Българската армия, както национални и интернационални, са

...
Редицата учения на Българската армия, както национални и интернационални, са
Коментари Харесай

Стоянов: Трябва нов подход за армията заради новата среда на сигурност

Редицата учения на Българската войска, както национални и интернационални, са огромен % на успеваемост. В никакъв случай не бих пропуснал и присъединяване на Българската войска третата задача за подкрепяне на популацията, гасенето на пожари, в подкрепяне след бедствието в Карловско , здравната евакуация, филантропичната помощ на Турция и Сирия. Това съобщи министърът на защитата Димитър Стоянов.

Това са все неща, които са забележими за българската общност, съобщи той и благодари на военнослужещите.

Трябва нов метод поради средата на сигурност - преструктуриране на нашите сили, основаване на нови структури и създаване на нови качества. Необходима не е единствено техника, само че и инфаструктура.

Адм. Емил Ефтимов разгласи, че българскатите жители би трябвало да се усещат предпазени. " От началото на спора на Украйна се усили разузнаване, наблюдаване, ситуационна информираност, координацията със взаимното командване на щаба НАТО ", уточни той.

С смяната на равнището на упоритост на страните членки от НАТО сега разполагаме с готово бойно формирование, което демонстрира ангажираността на нашите съдружници. По думите му би трябвало многонационален щаб на дивизионно равнище с опция за командване на национални и съюзни формирования . Затова би трябвало инфраструктура, само че и информационни системи. Обстановката демонстрира, че модернизацията на Бългаската войска няма опция , уточни още адм. Ефтимов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР