Редицата санкции, въведени срещу Huawei, започнаха да дават отражение. Компанията

...
Редицата санкции, въведени срещу Huawei, започнаха да дават отражение. Компанията
Коментари Харесай

Huawei започна да се огъва под тежките удари

Редицата наказания, въведени против Huawei, започнаха да дават отражение. Компанията заяви през днешния ден, че сериозният напън удря продажбите.

Китайският софтуерен колос Huawei разгласи, че до края на годината е щял да стане номер 1 на международния пазар на смарт телефони, в случай че не бяха се стекли непредвидени условия, съобщи Асошиейтед прес.

Главният пълководец на Huawei, Шао Ян, сподели през днешния ден, че компанията би трябвало да изчака малко повече време, с цел да реализира този резултат.

Той не загатна категорично президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп или напрежението в комерсиалните връзки.

Вашингтон сложи Huawei в " черен лист ", който на процедура не разрешава на американските компании да продават на компанията без утвърждение от държавното управление.

Huawei, най-големият снабдител на мрежово съоръжение в света и вторият по величина производител на смарт телефони, бе замесен в комерсиалния спор сред Пекин и Вашингтон, който упрекна китайските софтуерни компании, в това число Huawei, в кражба на търговски секрети и опасност за интернационалната киберсигурност.

Huawei отхвърля, че би споделял тайните на потребителите с ръководещата комунистическа партия в Китай, напомня АП.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР