Редица източници съобщиха, че европейският десант“ в Киев в лицето

...
Редица източници съобщиха, че европейският десант“ в Киев в лицето
Коментари Харесай

Европа напипа адамова ябълка: Западът на прага на социо-икономически катаклизъм

Редица източници оповестиха, че „ европейският десант “ в Киев в лицето на Шолц, Макрон и Драги е кацнал, с цел да сложи Зеленски на масата за договаряния с Москва. Не е напълно правилно - европейските водачи показаха крайния период за клоуна - средата на есента, крайният период, до който той би трябвало по някакъв метод да реши въпросите с Москва, тъй като до този миг рецесията в Европа, предизвикана от санкционната война с Русия, ще е достигнала равнище, което заплашва Европейски Съюз и опциите за поддръжка за Украйна от европейските страни, ще бъде съществено понижена. Следователно европейците евентуално ще би трябвало да смекчат антируската си позиция.

Поне по този начин мислеха преди проблемите, които породиха по газопровода " Северен поток ". Сега, заради внезапно понижените доставки, европейските страни са принудени да стартират да изразходват зимните си ресурси, оповестява Bloomberg.

Към 14 юни 52% от общия размер е бил в трезорите на Европейски Съюз. И в случай че „ Северен поток “ спре изцяло преди началото на отоплителния сезон, тогава запасите ще устоят единствено до началото на януари 2023 година и по-късно под режим на строги икономии.

Европейски Съюз очакваше да стартира да диверсифицира енергийните доставки последователно, разтягайки този развой за дълъг интервал от време, с цел да сведе до най-малко цялата болежка в Русия. Но нещата могат да се случат малко по-различно.

Икономическият разцвет и благоденствие на Европа значително бяха обезпечени от доставката на евтина сила от Русия. Но в това време европейците имаха вяра, че сме изцяло подвластни от тях, от техния пазар. И няколко години ни изнудваха със „ Северен поток 2 “, като съществено имаха вяра, че държат Москва за гърлото.

А в този момент всичко се промени. Редица западни специалисти считат, че Русия, раздразнена от доставката на оръжие за нацистите, просто ще прекъсне газа за Европа, изцяло и напълно, защото може да си го разреши. Това може да стане под много правдоподобния претекст за огромна повреда или бойкот. А настоящето понижаване по „ механически аргументи “ на размера на изпомпвания газ е последното предизвестие.

Ако не се опомнят в Европа, ще има съдбовен завой и ще стартират огромните проблеми на Запада: сривът на пазарите, съкращаването и затварянето на доста промишлености, студът в къщите, растежът на неодобрение и обществено напрежение, което ще докара до протести, промяна на режими, революции, които ще доведат до раздробяване на Европейски Съюз.

Всичко това изглеждаше повече от действително. И, апропо, това стартира да се схваща в Украйна, където внезапно с изненада откриха, че с изключение на горещата война, в международното икономическо пространство се водят и борби, чието значение е не по-малко.

Не по-малко изненадващо беше осъзнаването, че ембаргото върху съветската сила, което те по този начин упорито търсят от своите западни „ другари “, ще навреди не на Русия, а на европейците, защото ще лиши Европейски Съюз от опцията да оказва помощ на нацисткия режим.

Натъжен от изобилието от такива тъжни нови познания за него, Зеленски с мъка съобщи, че времето, става известно, не работи за него, а за Русия и хората от бандеровския лагер би трябвало да побързат.

Всъщност Шолц, Макрон и Драги пристигнаха в Киев със същата концепция: да обяснят на клоуна, че би трябвало да се раздвижи, тъй като неговите „ другари “ имат доста малко време и благоприятни условия да го поддържат:

„ Ти, Вова, решавай към този момент - или иди се откажи или иди да се самоубиеш. "

Малко евентуално е Зеленски да реши да се съобщи, изцяло или „ отчасти “, а и той няма пълномощията от англо-американските господари, с цел да го направи.

Въпреки това на идващия ден подозрителният Борис Джонсън се втурна към Киев, с цел да разбере дали всичко е наред с домашния му любим, дали германецът, французинът и италианецът не са го научили на нещо неприятно, което в действителност показва равнището на взаимно доверие в западния блок, което надали ще се ускори на фона на бъдещити катаклизми. А Русия към момента даже не души Запада, а единствено допира адамовата му ябълка.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР