Редица изненади очакват клиентите на Paradise Center този месец септември.

...
Редица изненади очакват клиентите на Paradise Center този месец септември.
Коментари Харесай

Новите технологии в света на модата идват в Paradise Center

Редица изненади чакат клиентите на Paradise Center този месец септември. Един от най-обичаните магазини за облекла Zara се завърна в комерсиалния център на 8-ми септември на равнище 0. Освен с най-актуалните фешън оферти, марката впечатлява посетителите и с най-новите софтуерни съоръжения за комфортно извършване на покупки в своя магазин. Не по-назад в цифровите нововъведения остава и известната спортна марка Nike, която посрещна феновете на спорта в чисто новия си магазин на 1-ви септември, когато още веднъж отвори порти и Massimo Dutti.

Реновираният магазин на Zara към този момент разполага с повърхност от 3 000 кв. м, напълно освежен интериор и профилирани зони за облекло, обувки и аксесоари. Марката направи последваща стъпка в развиването си, имплементирайки нови технологии в модата, които да създадат извършването на покупки налично, елементарно и комфортно. Реновираният магазин разполага с каси за самообслужване, които дават опция на клиентите да сканират, опаковат и платят своите продукти. Обектът разполага също и с интерактивни пробни, както и автоматизиран развой за приемане на онлайн поръчки.

Новооткритият магазин на NIKE на равнище +1 също заложи на въвеждането на технологии в модата. Реновираният магазин е оборудван с идентификационна система, която има сложни функционалности: различаване на взетите продукти в пробните, предложение на различни такива, размери и цветове, които клиентът може да избере посредством тъч екран във всяка пробна, а посредством натискане на специфичен бутон клиентите ще имат алтернатива да изискат асистенция. Някои от нововъведенията следва да бъдат конфигурирани на по-късен стадий.

Любителите на стилното и елегантно облекло могат да посетят новия и по-просторен магазин на Massimo Dutti на равнище 0, където ще намерят най-новите оферти на марката за сезон есен/зима 2022 година

Повече информация можете да намерите в уеб страницата:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР