реди пет години, след жесток побой, момче бива буквално обезобразено.

...
реди пет години, след жесток побой, момче бива буквално обезобразено.
Коментари Харесай

Защо 5 години след жесток побой, нападателите все още са на свобода

реди пет години, след нечовечен побой, момче бива безусловно обезобразено. И до през днешния ден обаче повдигнати обвинявания за нападението няма.

17-годишният тогава Кирил Балабанов бива пребит пред дискотека в Бургас от осем престъпно проявени мъже, някои от които лежали в пандиза. Нападателите избиват зъбите на момчето, откакто им обяснил, че се качва в таксито, което той е извикал.

"Предните ми зъби бяха доста неприятно изместени. Успяхме да запазим единия, към момента съм с протези. Лечението беше доста скъпо продължава и до през днешния ден ", споделя потърпевшият в ефира на

Как се стига до бруталния побой

Кирил и негови другари излизат от дискотека и си поръчват такси. При идването му обаче друга група се насочва към автомобила.

"Те безусловно нахлуха в таксито. Последва молба от моя страна да го изоставен. Мъж, очевидно по-голям от мен, се приближи и се обърна към мен нападателно. Замълчах, с цел да не влизам в спор и му обърнах тил. Той очевидно се почувства обиден и ме удари, аз му отвърнах, а по-късно всичко стана доста бързо ", споделя Кирил.

Освен с юмруци, мъжът е бил ударен и с тъп предмет.

След побоя е с голям брой физически и душевен контузии. Инцидентът има очевидци и безспорни доказателства. Делото обаче към момента е при дознател.

За пет години са напуснали двама проверяващи служители на реда, сменил се е и наблюдаващият прокурор. От прокуратурата твърдят, че следствието е на финалната права и скоро ще бъдат повдигнати обвинявания.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР