Редакцията на близкия до министерството на отбраната на Русия пропагандистки

...
Редакцията на близкия до министерството на отбраната на Русия пропагандистки
Коментари Харесай

Бизнесмен от пазара в Перник към руската армия: Благодарим, че се борите срещу фашизма -

Редакцията на близкия до министерството на защитата на Русия пропагандистки уебсайт " Русская весна " е получила писмо от българския предприемач Александър Викилев с признателност към съветските бойци, борещи се с нацистите в Украйна. За това заяви каналът на медията в Телеграм. Името на Викилев присъстваше по-интензивно в българските медии през 2016-2017 година около шумно афишираната концепция за противопоставяне на западните търговски вериги със основаването на български хипермаркети под името „ Або Маркет “. Сега Викилев развива дейна комерсиална активност на пазара в Перник, излиза наяве от профила му във фейсбук.

„ Поздрави от България от българския народ на всички, които сега се борят против фашизма. Нека това видео бъде нашата признателност към вас, към всички вас, които се борите против фашизма. Много българи, в това число Александър Викилев, желаят да ви благодарят! Защото защитавате и България, и българския народ от европейския фашизъм и цинизъм. Вие се борите за всички български деца, които в никакъв случай не би трябвало да се изправят пред фашизма. С признателност Александър Викилев. Вашата Победа е и за България. Бог с вас, храбри славянски воини! ” - написа Александър от София, който е подготвил и личен клип в поддръжка на съветските бойци в Украйна. Заглавието на обявата в канала е " Антифашисти от страни от НАТО изпращат поздрав на храбрите бойци на Армията на Русия. "  

В клипа, който също е качен в Телеграм канала на медията Викилев е клекнал и ръкомаха на фона на военно-патриотична ария. Първо демонстрира картон с буквата Z и подвига поредно палците на дясната и на лявата ръка. После пантомимата продължава с нареждане на букви в транспарант с текст „ Срещу европейския фашиZъм “. За да не обърка текста създателят на лозунга си е приготвил и макет-пищов, от който гледа. След монтирането на лозунга, Викилев коленичи зад него с разперени ръце. После изписва неведнъж с индикативен пръст във въздуха буквата Z.

Викилев е споделил видеото и във фейсбук, а под него е друга обява, над която отново е с палци на двете ръце нагоре над рекламен надпис: „ Подарък за всички перничани – 1 бр. парфюм за пране “ с името на съответния магазин на кооперативния пазар. Доброволецът в съветската агитация продава и препарат за септични ями, излиза наяве от различен статус в съседство.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР