Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 18 юни.Разиграват целия

Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 18 юни.Разиграват целия ...

Новините: Най-важното за деня, 18 юни

Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 18 юни.

Разиграват целия този панаир не срещу бизнесмени и прокурори, целта съм аз. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

Антикорупционният фонд (АКФ) публикува днес втория епизод от новото си разследване "Списък за бърз контрол: Историята на Веселин Денков и специализираното правосъдие".
УЧЕНИК УСТАНОВИЛ ДАЛАВЕРИ ЗА МИЛИОНИ ОТ ЕВРОСРЕДСТВА ЧРЕЗ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО РАЗСЛЕДВАНЕ ПРОЧЕТЕТЕ ЦЕЛИЯ МАТЕРИАЛ НА СЛЕДНИЯ ЛИНК: HTTPS://WWW.ACTUALNO.COM/POLITICS/UCHENIK-USTANOVIL-DALAVERI-ZA-MILIONI-OT-EVROSREDSTVA-CHREZ-JURNALISTICHESKO-RAZSLEDVANE-NEWS_1608187.HTML © ACTUALNO.COM

Журналистическо разследване на 16 годишен ученик (Кристиян Юлзари) набира популярност в публичното пространство. Той е прегледал програмите за евросредства и установил, че милиони левове, предназначени за всички младежи, ежегодно се раздават и стигат до някакви незнайни НПО-та и оттам- нищо съществено.

Самооценката на служебното правителство се различава от оценката на хората. Това каза на брифинг на ГЕРБ Томислав Дончев.

Група състезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта. На място има полиция и жандармерия. По информация на Нова телевизия състезателите са от спортния клуб на Станислав Недков - Стъки. Той също се намира в сградата.

България е внесла 163 516.834 тона отпадъци за първите пет месеца на годината. Това става ясно от отговор на въпрос от БГНЕС към Министерството на околната среда и водите.

Политическата система на Армения, отслабена след военните действия в Нагорни Карабах, се подготвя за предсрочни парламентарни избори, насрочени за 20 юни, които обещават да бъдат най-напрегнатите след независимостта на страната. Основните играчи не само се стремят да сформират ново правителство, но открито си обещават един на друг да се преследват в случай на победа.

Източник: actualno.com