Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 18 юни. Разиграват

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 18 юни. Разиграват
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 18 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 18 юни.

Разиграват целия този панаир не против предприемачи и прокурори, задачата съм аз. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

Антикорупционният фонд (АКФ) разгласява през днешния ден втория епизод от новото си следствие " Списък за бърз надзор: Историята на Веселин Денков и профилираното правораздаване ".
УЧЕНИК УСТАНОВИЛ ДАЛАВЕРИ ЗА МИЛИОНИ ОТ ЕВРОСРЕДСТВА ЧРЕЗ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО РАЗСЛЕДВАНЕ ПРОЧЕТЕТЕ ЦЕЛИЯ МАТЕРИАЛ НА СЛЕДНИЯ ЛИНК: HTTPS://WWW.ACTUALNO.COM/POLITICS/UCHENIK-USTANOVIL-DALAVERI-ZA-MILIONI-OT-EVROSREDSTVA-CHREZ-JURNALISTICHESKO-RAZSLEDVANE-NEWS_1608187.HTML © ACTUALNO.COM

Журналистическо следствие на 16 годишен възпитаник (Кристиян Юлзари) набира известност в общественото пространство. Той е прегледал стратегиите за евросредства и открил, че милиони левове, предопределени за всички младежи, годишно се раздават и стигат до някакви незнайни НПО-та и оттам- нищо значително.

Самооценката на служебното държавно управление се разграничава от оценката на хората. Това сподели на брифинг на ГЕРБ Томислав Дончев.

Група състезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта. На място има полиция и жандармерия. По информация на Нова телевизия състезателите са от спортния клуб на Станислав Недков - Стъки. Той също се намира в постройката.

България е внесла 163 516.834 тона боклуци за първите пет месеца на годината. Това излиза наяве от отговор на въпрос от БГНЕС към Министерството на околната среда и водите.

Политическата система на Армения, отслабена след военните дейности в Нагорни Карабах, се приготвя за предварителни парламентарни избори, планувани за 20 юни, които дават обещание да бъдат най-напрегнатите след независимостта на страната. Основните играчи освен се стремят да образуват ново държавно управление, само че намерено си дават обещание един на различен да се преследват при положение на победа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР