Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 11 май. Със

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 11 май. Със
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 11 май

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 11 май.

Със собствен декрет президентът Румен Радев назначи служебно държавно управление на Република България.

Лидерът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов стартира да реформира партията си. По време на Националното заседание на първата политическа мощ от последните избори знакови лица ще бъдат заменени.
 
Конституционният съд (КС) разгласи за противоконституционни текстовете в Наказателно-процесуалния кодекс и Закона за правосъдната власт, с които беше въведена фигурата на прокурор, който може да проверява основния прокурор. 

" Към момента за оказване на незабавна здравна помощ и за здравна евакуация посредством въздушен хигиеничен превоз се употребяват летателни средства на Военновъздушните сили на Република България (ВВС). "

Смятам, че служебното държавно управление няма да има време да продължи проверката на ръководството за 10 години обратно. Тези хора са специалисти, само че откакто не са работили в съответните министерства и организации, ще им е мъчно. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Ива Митева в изказване пред публицисти.

Стар автопарк и без въздушна кола за спешна помощ - по този начин наподобява оборудването на Планинската избавителна работа. На фона на това до дни се чака публичната поръчка за медицински хеликоптер да бъде оповестена, оповестиха за NOVA от Министерството на здравеопазването.

„ Категорично в края на третата вълна сме и тя беше провокирана от налагането на английския вид на COVID-19, който е много по-заразен “. В това увери шефът на Националния център по заразни и паразитни заболявания и член на НОЩ проф. Тодор Кантарджиев в утринния блок на Българска национална телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР