Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 12

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 12
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 12 януари

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 12 януари.

НА ЖИВО ОТ ПРОТЕСТА: НОВ ОПИТ ЗА ЩУРМ НА ПАРЛАМЕНТА (ВИДЕО)

Нов опит за взлом на Народното събрание. Част от протестиращите против зелените документи се пробват да преминат през загражденията откъм страничния вход на Народното събрание.

СЛЕД ЕСКАЛАЦИЯТА ОТ " ВЪЗРАЖДАНЕ ": КИРИЛ ПЕТКОВ ГОВОРИ, КАЗА КОГА съдебна експертиза ПЛАНИРА ЗАТВАРЯНЕ

Нека да няма разделяне. Ще затваряме евентуално стопанска система и учебни заведения единствено на база риск да няма достъп до интензивни кревати. За това прикани министър председателят Кирил Петков поради ескалиралия митинг на партия " Възраждане " пред Народното събрание.

СБЛЪСЪЦИ ПРЕД Народно събрание: ПРОТЕСТИРАЩИ съдебна експертиза ОПИТВАТ ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА (ВИДЕО)

Напрежението на митинга на партия " Възраждане " пред Народното събрание ескалира. Протестиращи се пробваха да пробият полицейския кордон и да влязат в постройката на Народното събрание.

СЛЕД ПРОТЕСТА Министерство на вътрешните работи ОТЧЕТЕ: ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ, ДЕВЕТИМА ПОЛИЦАИ СА ПОСТРАДАЛИ

Двама са арестувани, деветима служители на реда са потърпевши. Това регистрира Министерство на вътрешните работи след митинга през Народното събрание против зелените документи и коронавирус ограниченията.

ИВО МИРЧЕВ: ДЕПУТАТИ ОТ " ВЪЗРАЖДАНЕ " ОПИТАХА ДА ПУСНАТ ПРОТЕСТИРАЩИ В ПАРЛАМЕНТА (ВИДЕО)

Депутати от „ Възраждане “ пробваха да отворят вратите на Народното събрание, с цел да могат протестиращи против зеления документ да влязат. Това съобщи националният представител от „ Демократична България “ Ивайло Мирчев в извънредно изявление за Actualno.com.

САНКЦИОНИРАНИТЕ КЪЩИ ЗА ГОСТИ МАСОВО СИ ПЕЧЕЛЯТ ДЕЛАТА - ЕТО ЗАЩО

Станалите скандално известни български къщи за (без) посетители или къщи за тъщи, финансирани с европейски пари, всеобщо печелят правосъдните каузи. Те са против фонд „ Земеделие “, който ги финансира в началото, а по-късно ги глоби.

ВОЕННИТЕ КОНФЛИКТИТЕ, КОИТО ИЗИСКВАТ ВНИМАНИЕ ПРЕЗ 2022 ГОДИНА

Съветът по интернационалните връзки (Council on Foreign Relations, CFR) — частна американска организация в областта на интернационалните връзки - разгласява своето годишно проучване, отдадено на вероятността и въздействието на 30 спорове, които могат да зародят или да се изострят през актуалната 2022 година.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР