Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 14

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 14
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 14 юни

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 14 юни.

Три от общо 10 новопостроени язовири, за които е платено и са оповестени за изцяло приключени, се оказват без вода и затревени. Това разгласи на специфичен брифинг служебният министър на стопанската система Кирил Петков.

Язовири стоят празни, тъй като ремонтът им в този момент завършва. Това сподели на брифинг някогашният министър на стопанската система Лъчезар Борисов в брифинг.

Прословутата правосъдна промяна не трябва да се свежда единствено до диалози за следващи промени в глава „ Съдебната власт “ на Конституцията.

Вицепремиерът и министър на защитата в предходното държавно управление Красимир Каракачанов е направил дискриминация с антиромските си изказване от 8 януари 2019 година в пловдивското село Войводиново.

" Страхът от имунизациите въздейства съществено на ниските равнища на имунизиране у нас. Многото диалози на тематика дали има или няма вирус, до каква степен са безвредни имунизациите, повлияха всеобщо. "

Учени от Китайската академия на науките и от университета в Шандун са разпознали 24 непознати до момента коронавируси при прилепи. Те разгласиха резултатите от проучването си в списание " Сел ", оповестява Монитор.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън прикани в понеделник за " по-добра съгласуваност " сред членовете на Организацията на Северноатлантическия контракт (НАТО) по отношение на Русия и Китай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР