Редакционният екип ви представя най-важните новини за деня, 15 април.

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за деня, 15 април.
Коментари Харесай

Новините: Най-важните новини за деня, 15 април

Редакционният екип ви показва най-важните вести за деня, 15 април.

Депутатът от " ИТН " Ива Митева Рупчева е новият ръководител на Народното събрание, взеха решение депутатите в първия работен ден на 45-ото Народно заседание.

Безпринципна коалиция може единствено да задълбочи рецесията, сподели президентът Румен Радев в послание към жителите по време на първото съвещание на новия парламент.

Българска социалистическа партия са по-различни от ГЕРБ с това, че с помощта на опита имат готова различни политики и закони. Това ни оказва помощ сега в най-голяма степен да сме подготвени и незабавно да стартира да работи Народното събрание с съответни неща. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коридорите на Народното събрание след първото съвещание на 45-то Народно заседание.

Изключително съответно решение бе за мен 45-я парламент да стартира в остарялата постройка на Народното събрание.

Проблем би било, в случай че Планът за възобновяване бъде оставен дълго време да отстоява с оправданието, че е честен дълг на това държавно управление да не внесе финалната му версия, счита депутатът от " Демократична България " Борислав Сандов.

Премиерът Бойко Борисов разгласи, че стартира сериозна работа по подготовката на новото държавно управление, което ще бъде препоръчано от поставените преди всичко от гласоподавателите на състоялия се избор, оповестиха от Министерски съвет.

Въвеждане на ограничавания за заемане на обществени длъжности за хора, работили за репресивни органи на тоталитарния режими и заемали управителни позиции в Българска комунистическа партия и нов избор на основен прокурор, Висш правосъден съвет и Прокурорски съвет, оферират депутатите от " Демократична България " с план на закон за изменение и допълнение на Конституцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР