Редакционният екип ви представя най-важните новини днес. ГЕНЕРАЛ МУТАФЧИЙСКИ: ПОЛУЧАВАМ

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини днес. ГЕНЕРАЛ МУТАФЧИЙСКИ: ПОЛУЧАВАМ
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 28 април

Редакционният екип ви показва най-важните вести през днешния ден.
ГЕНЕРАЛ МУТАФЧИЙСКИ: ПОЛУЧАВАМ ЗАПЛАХИ ЗА ЖИВОТА СИ
В епидемията от ковид сега сме в стръмната част на изкачването. Това споделя началникът на Националния спешен щаб генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски в изявление пред Емилиян Лилов за Deutsche Welle.
КРИЯТ ЛИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЕСТОВЕТЕ ЗА КОРОНАВИРУС ОТ ГРАЖДАНИ В БАНСКО? (ВИДЕО)
Могат ли да получат изследваните жители в Банско резултатите си от тестванията за ковид? В града, който беше заключен за 14 дни поради Covid-19, след това се вършат всеобщи тествания на хората. Само че, хората са си желали резултатите от тестванията, само че не са им ги давали, сочи следствие на на Валя Ахчиева за EurActiv.
БОРИСОВ ВИДЯ " 60 НА 40 " КАТО БЕЗВЪЗМЕЗДНА МЯРКА - ПАРИ, КОИТО НЕ съдебна експертиза ВРЪЩАТ
Българите не мислят, че държавното управление съумява да активизира всички запаси, с цел да им бъде помогнато. Искате да ви благодарят, защо – единствено заеми, заеми? Така депутатът от Българска социалистическа партия Георги Гьоков се обърна към премиера Бойко Борисов и попита – по какъв начин се живее с 6 лв. на ден.
КНСБ ИСКА COVID-19 ДА БЪДЕ ПРИЗНАТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА БОЛЕСТ
Коронавирус -19 би трябвало да попадне в Наредбата на рисковите заболявания, което двата синдиката от дълго време са поискали. Това дава своите формално-правни причини, по-късно хората да се възползват когато оздравеят и да имат обезщетение “. Това разгласи водачът на КНСБ Пламен Димитров и добави, че към 700-800 служащи в икономическа дейна възраст най-вероятно са инфектирани с ковид, въпреки и леко да изкарват инфекцията.
12 НОВИ СЛУЧАЯ НА COVID-19 В БЪЛГАРИЯ
1399 са доказаните случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния действен щаб. През днешния ден са потвърдени още 12 нови случая, като 3 са в област София и 9 в област Видин. Лабораториите не престават да работят, заяви Министерство на здравеопазването.
КОРОНАВИРУСЪТ ОТКЛЮЧВА ДИАБЕТ ПРИ ЗДРАВИ ХОРА?
Международно проучване, открива, освен че възрастните хора с диабет, които се срещат с COVID-19, са изложени на доста по-висок риск от гибел от заболяването, само че и че вирусът в действителност може да провокира появяването на диабет при здрави хора.
СТИВ ХАНКЕ: УСТРЕМЪТ НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЕВРОЗОНАТА ПРИЛИЧА НА ФАРС
" Наблюдаването на обезверения порив на България към чакалнята на EРM II е като гледане на фарс ". Това сподели пред БНР икономистът Стив Ханке, основател и шеф на Института за приложна стопанска система при Университета „ Джонс Хопкинс “ в Балтимор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР