Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 21 февруари

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 21 февруари.
ДЕПУТАТИТЕ РЕШИХА - АКО ОТКАЖЕШ ДА ТЕ ПРЕБРОЯТ, 160 ЛЕВА ГЛОБА
Глоба от 160 лв. ще бъде налагана на всеки български жител, който не се включи в идващото национално броене. Това е записано в Закона за преброяването на популацията и жилищния фонд, който беше признат единомислещо от Народното събрание на второ четене.

Юли месец влизаме в чакалнята на еврозоната, съобщи министър председателят Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС. В края на тази година ще имаме 17.5 % външен дълг. Ще финишираме с над 120 милиарда лв. Брутният вътрешен продукт, заяви още министър-председателят.

ФИНАНСОВИ САНКЦИИ ЗА ДЕПУТАТИ, КОИТО НЕ ХОДЯТ НА РАБОТА, ПРЕДЛАГА СИДЕРОВ
Напълно да се спрат парите на депутати, които не вървят на работа. Това е предложил на Председателския съвет на Народното събрание водачът на " Атака " Волен Сидеров и разгласи в коридорите на Народното събрание, че е подготвен да внесе документално предлагането. " Ако не идваш на работа - нула лв. заплата, никакви представителни и никакви командировъчни ", безапелационен е той.

Българска социалистическа партия се отхвърли от депутатските привилегии до момента в който са отвън Народното събрание. Това написа в писмо до ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, водачът на парламентарната „ Българска социалистическа партия за България “ Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Някой сътвори тази нервност с преференциите и вкара в илюзия министър-председателя. Не сме търсили поддръжка за това предложение. Това сподели в ефира на bTV депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид.

ГОРСКИТЕ ОТ " РИЛА ", ИЗГЛЕЖДА, СЛЕДИЛИ ЕКИПА НА БЕЪР ГРИЛС, НО НЕ И НЕГО
Нашите сътрудници са били в региона на фотосите. Не са открили нарушавания и това е написано в прессъобщението. Това обявиха чиновници от Дирекция Национален парк " Рила " пред по отношение на информацията от Министерството на околната среда и водите, че екипът на фамозния специалист по оцеляване Беър Грилс ще отнесе санкции нарушавания, като нахлуване и плуване във водния басейн на Каракашевото езеро, палене на огън и ловене и умъртвяване на скотски типове.
СЪДЪТ ОТХВЪРЛИ ЖАЛБИТЕ НА ВЪРБАКОВА СРЕЩУ СПИРАНЕТО НА СДЕЛКАТА ЗА ЧЕЗ
И двете тъжби на Гинка Върбакова против прекъсването от страна на Комисия за защита на конкуренцията на договорката сред " Инерком България " и ЧЕЗ за българските активи на чешкото енергийно сдружение не са почетени от Административния съд в София, излиза наяве от решение на съда.
АНГЕЛКОВА ПРЕД ТАСС: СЪТРУДНИЧЕСТВОТО С РУСИЯ В ТУРИЗМА Е СТРАТЕГИЧЕСКИ ВАЖНО
България има намерение да развива интензивно съдействие с Русия в региона на туризма и го прави оценка като стратегически значимо. Това съобщи в изявление за ТАСС министърът на туризма Николина Ангелкова.
ПАРЛАМЕНЪТ ПРИЕ НОВИ ПРАВИЛА ЗА ИЗБОР НА СЪСТАВ НА ЦИК
Парламентът утвърди без диспути правила за избора на нов състав на ЦИК, които през вчерашния ден бяха признати в правната комисия в отсъствието на депутатите от Българска социалистическа партия.
ИМА ЛИ " АКТИВНИ КЛЕТКИ " НА ХИЗБУЛЛА ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА?
Държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео съобщи преди седмица, че ливанската организация Хизбулла има " дейни кафези " във Венецуела. Той добави също, че активността на Иран, който е и главен спонсор на Хизбулла, се " отразява надълбоко на живота на хората във Венецуела и като цяло на Южна Америка ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР