Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]От три години призовавам правителството да работи

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgОт три години призовавам правителството да работи
Коментари Харесай

Радев към народа: Да се обединим за доброто на България! Отечеството ни не е сметище

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

От три години приканвам държавното управление да работи отговорно и дейно в интерес на българските жители. Не го върша като политическик конкурент, а като държавен глава с мисъл и грижа за бъдещето на България. За страдание това не ес сбъдва. Днес сме очевидци на остра рецесия в ръководството на всички равнища. Липсата на воля за промени и за битка с корупцията, методичното тъпчене на закона и морала доведоха България до парализа на цели публични системи и институции. Без аналог в историята на прехода. Жителите на Перник и цели села са оставени без вода, за което кабинета отхвърля да поеме политическа отговорност.

Това сподели в словото си към народа президентът Румен Радев. 

Ето какво сподели още той:

Разследвания на непознати медии и институции осветлиха разхвърлянето из цялата страна и горенето на непознати отпадъци в наши централи. Което трови въздуха и природата ни. България не е сметище и никой няма право залага здравето на българите, с цел да извлече облага - шепа предприемачи с държавни подкрепи. 

Кабинетът тихомълком прокарва промяна на валутния ръб. За чийто смисъл и съображение българите чакаха ясни уточнения. Законодателството се трансформира в пленник на лобистки ползи. 

А бедността и неравенството се задългбочават. Търгува се даже с народен суверенитет. В името на персоналното политическо оцеляване. Институции, призвани да бъдат самостоятелни и да отстояват закона, го погазват показно, трансформирайки се в инструмент на властта. Държавни органи си разрешават да сплашват несъгласните и протестиращите. Налице е проведено нахлуване против гражданските свободи.

Това държавно управление и ръководство води до разпад на държавността и ни лишава от бъдеще като нация. На всичко това би трябвало да се постави край. Считано от през днешния ден публично смъквам доверие от държавното управление, което не работи в полза на българските жители и носи отговорност за острата рецесия в нашето общество.

Днес деленето не е сред леви и десни, сред столица и провинция. А сред порочната власт и милионите честни българи. В битката за отстояването на нашите права, аз съм паралелно с вас. 

Бъдещето на България е на свободна европейска страна. В която жителите не се опасяват от репресии, а се уповават на закона и морала. Това е бъдекщето на смелите и достойните българи, на младите и просветените, на възрастните, честните и отрудените. На всички, които ще възродим отечеството.

Да се обединим за справедливостта и държавността, за положителното на България.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР