Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Кадър Нова твПрез 2020 година всички ще

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgКадър Нова твПрез 2020 година всички ще
Коментари Харесай

Астролог: През 2020 година пасажът от вмирисани скумрии ще напусне сцената на политиката

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Кадър Нова тв

През 2020 година всички ще би трябвало да създадем нужното. Ще би трябвало да си оправим разхвърляните стаи като Юпитер ни подсигурява, че в случай че подходим отговорно към отговорностите си, няма да изпитаме напрежение. Това разяснява в предаването " Плюс минус " по Нова тв астлологът Стилиян Иванов.

Предстои нещо извънредно лечебно и положително. Трябва да си подредим къщата - т.е. нашите тела, нашите мозъци, нашите души. Ако го създадем, ще се трансформираме. Обещавам, че следващата година по това време ще сме изменени. Промяната е стрес, единствено когато упованията към живота са примитивни. нормално хората, които считат, че живота е място, където сме пристигнали да ядем и да пием, те ще бъдат уплашени от измененията. Но хората, които мислят оттатък материалното, знаят, че смяната е нещо, през което би трябвало да минем, разяснява той. 

2020 година е година на политическите водачи. Успех ще имат единствено тези политически структури, които ще изкарат пред хората лица, които в никакъв случай не са се появявали, които в никакъв случай не са били известни. Появят ли се, те не трябва да повтарят мантрите, които към този момент знаем. Сега е време за новото, модерното, особеното. И по този начин пасажът от вмирисани скумрии ще напусне сцената на политиката, разяснява астрологът. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР