Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Кадър бТВСитуацията в Алепу е феноменално безобразие.Няма

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgКадър бТВСитуацията в Алепу е феноменално безобразие.Няма
Коментари Харесай

Соломон Паси: В България нямаме опозиция. Имаме щастлив премиер, който няма абсолютно никой срещу себе си

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Кадър бТВ

Ситуацията в Алепу е феноменално безсрамие.Няма нищо объркано в едно огромно ачик закононарушение. Аз започнах политическата си кариера като деятел на " Екогласност ", Зелената партия и така нататък И даже в изискванията на толитаризъм можеше да се направи малко повече, в сравнение с се прави в този момент. Категорично повече - тогава властта се стряскаше от митингите. А в този момент не. Това разяснява в ефира на бТВ Соломон Паси.

Протестите в Америка са доста забавна тематика. В момента сме в една от най-мащабните рецесии след Втората международна война. Тя е феноменална рецесия, свръхестествен стрес за цялата планета. Помислете си, че през последните 3-4 месеца хората са били лишени от опцията да се затъжат за околните си. Те са били заключени. Този стрес води до всевъзможни душевен отклонения. Вчера гледах отбраната на една докторска дисертация в доста почитан български университет, където видях един млад академик с раздвояване на личността. Той сподели, че като академик поддържа докторанта, само че като рецензент не го поддържа. Това по какъв начин е допустимо!? И всичко това се случва при високоинтелигентна каста от хората и най-облагодетелствената каста - хората на държавна заплата. Това са единствените хора, към които не се ползват тези ограничения 60 на 40, 80 на 20 и нищо на нищо. Това са хората, които не престават да си получават заплатата. Защото те избират и преизбират властта, разяснява Паси.

В България нямаме съпротива. Ние имаме благополучен министър председател, който няма безусловно никой против себе си и в действителност по този начин стоят нещата, добави Соломон Паси.

Тази рецесия, в която се намираме е като рецесия - майка. Тя отключва доста други рецесии. Тя е като едно земетресение  - една постройка ще се възпламени, друга ще се наводни, трета ще се срути, а зоологическата градина като й паднат стените всички лъвове и кобри ще избягат оттова и ще причинят нова рецесия. Това е, което се случва сега на всички места по света. Тази рецесия отключва маса други рецесии, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР