Редактор: Виолета Ивановаe-mail: [email protected]Полковник Георги Гешев има дълга кариера в

...
Редактор: Виолета Ивановаe-mail: violeta_ivanova_petel.bg@abv.bgПолковник Георги Гешев има дълга кариера в
Коментари Харесай

Румен Радев за връзката си с братя Гешеви, за Турски поток и за себе си: Не е важно колко време ще бъда президент, а какъв президент ще бъда

Редактор: Виолета Иванова

e-mail: [email protected]

" Полковник Георги Гешев има дълга кариера в НСО доста преди брат му да бъде назначен за основен прокурор. Той беше назначен в моята персонална защита още при моето избиране за президент, тогава даже не знаех има ли брат. "

Така президентът отговори на въпроса на водещата Цветанка Ризова дали той поддържа Иван Гешев за основен прокурор поради брат си, който е в неговата защита.  

" Отдавна той не е бил в моята частна защита. А за това, че ме набеждават, че демонстрирам непосредственост с някого, за разлика от Борисов, аз употребявам други форми на общуване. Прегръдките и целувките не са част от моя политически репертоар. 

Има явен знак за ненаказана корупция по високите етажи на властта в България. Ако създадем информация, няма кой да вкара българските корупционери в пандиза, с изключение на българската прокуратура.

Не би трябвало да се мотивираме от заканите на Путин за " Турски поток " след провала на " Южен поток ". Трябва да гледаме нашия си интерес. Забавянето си има цена. Ние българите с нашите пари плащаме, с цел да може съветският газ да стигне до Европа. Трябва да забележим какъв е проектът за върщане и за какъв интервал. Не виждам оценка на риска, за какъв брой години ще можем да си върнем парите - 15 години са дълъг интервал. Надявам се да се построи интерколектора сред България и Гърция. Дали съзнателно бавим процеса - да каже държавното управление. Аз нямам доверие на думи, а на резултати от там ", разяснява още президентът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР