Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВДоверихте ли се на Джоузеф Диксън, обърна се

Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВДоверихте ли се на Джоузеф Диксън, обърна се ...

Петър Ганев за Джоузеф Диксън: Ако не постъпят поне 5 милиона по сметката на Левски до дни, следващият сезон е под въпросРедактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

Доверихте ли се на Джоузеф Диксън, обърна се водещата на сутрешния блок на БТВ към Петър Ганев, член на надзорния съвет на ПФК "Левски":

"Темата не е толкова с каква кола е дошъл и какъв му е пръстенът, часовникът или дали говори добре. През толкова неща минаха привържениците на Левски, те искат да виждат реални неща. Много собственици се смениха. Той едва ли е виждал толкова микрофони, нормално е да е напрегнат. Не е въпрос за поведението му, а какво стои зад него. Говорим за документи. 

Обществеността вече се запозна с него и всеки гради свое мнение, защото много привърженици са притеснени. Най-вероятно днес ще говорим какво следва. Той обеща 250 млн за нов стадион, а има конкретни стъпки, които трябва да се случат в момента. Има конкретни финансови неща, които са важни. Трябва да има нова компания в България. Докато тези неща не се случат, не може да има сделка. Страна по сделката са Диксън и Сираков. Имаме заявка, че е предоставил гаранции. Едното е гаранция, ангажимент, другото е, че трябва да покажеш самоучастие, не може да вземеш най-големия спортен бранд с обещанието, че ще се инвестира, трябва да влезеш с определени  финанси, да можеш да влезеш по нормален начин. Очевидно обещаните пари са привлечени средства от финансови институции за нов стадион, но преди това трябва да се влезе с определена сума. Дали той разполага с тази сума, ще стане ясно. Започва подготовката средващата седмица. За да дойде Мъри Стоилов, за да скочи някой в проекта, трябва да има ясна рамка. 

Трябва доста бързо да влязат парите - в рамките на дни. Ако следващата седмица нямаме постъпления, забавяме подготовката. Парите са 3 млн плащания, които трябва да се направят и милион и половина - два за рамка за сезона. Ако 5 милиона не влязат веднага, следващият сезон е загубен. Опасността от фалит е заради забавени плащания. Сделката не е гарантиана, все още лакмусът е Мъри Стоилов. Веднъж стане ли, не може да бъде развалена сделката после." 

Съобщете ни, ако видитегрешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg