Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]Сделката за Виваком не може да се

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgСделката за Виваком не може да се
Коментари Харесай

Отровното трио: Сделката за Виваком ощетява българските граждани, депутатите да се върнат в парламента

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

Сделката за Виваком не може да се реализира без да се вдигне запора на сдружението, натрапен от страната поради аферата КТБ. Трябва да се знае при какви условия е станало това, обявиха на спонтанна конференция Проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и пиар специалистът Арман Бабикян, известни като „ Отровното трио “.

Лидерите на митинга разясниха, че договорката за Виваком е „ изключителна кражба “ и е направена в полза на ръководещите, само че не и на жителите. Според тях вредата за бюджета може да стигне до 1 милиарда лв..

Отровното трио изиска депутатите да не бързат с отпуската си, а да се съберат изключително и да изслушат ръководителя на КПКОНПИ Сотир Цацаров, който дава отговор директно за повдигането на запора. Трябва да бъде изслушан и новия финансов министър.

Отровното трио съобщи, че в случай че Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са в действителност съпротива, би трябвало да предизвикват изключителното събиране на Народното събрание, за което са нужни единствено 48 депутатски подписа. 

" Адмчинистрация сега като луда подписва контракти ", коментира Николай Хаджигенов. До " триото " е достигнала информация и за огромно унижожаване на документи в държавните ведомства, по-специално в Комисията по хазарта. Лидерите на митинга обаче не споделиха какъв е източника на тази информация. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР