Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]Главният прокурор Иван Гешев се оплака пред

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgГлавният прокурор Иван Гешев се оплака пред
Коментари Харесай

Гешев се изнерви на въпрос за Осемте джуджета: „Кои „Осем джуджета“? „Десетте малки негърчета“ на Агата Кристи?

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

Главният прокурор Иван Гешев се оплака пред публицисти, че по делото, по което беше оневинен като обвинен Иво Прокопиев е имало оказан медиен напън на съда. По негови думи е имало „ мрънкане в посолства “ и акцията е придобила и интернационален аспект.

Гешев разяснява, че медии в началото са заявявали, че по делото има основни процесуални нарушавания, а след постановените оправдателни присъди, същите са хвалили съда какъв брой е обективен.

„ Подсъдимият Прокопиев ще остане подобен до момента в който завърши правосъдната фаза на процеса, а това ще завърши на трета инстанция евентулано “, безапелационен беше основният прокурор.

Той съпостави Прокопиев с Цветан Василев, Арабаджиеви, Бобокови, Баневи и Миню Стайков, тъй като били почтени до доказване на противното.

Гешев обаче направи и паралел сред Прокопиев и Брендо, тъй като част от юристите им били същите.

„ Това е част от защитната тактика на някои хора. Когато разследваш някое лице, то обвързва това с това, че е притежател на, да ги назовем по този начин, медии. Означава ли това, че в случай че нарушителя Брендо си основе два уеб страницата, той не трябва да бъде разследван? “, попита с много прочувствен звук основният прокурор.

Иван Гешев се опита да отклони въпрос, обвързван със случая „ Осемте джуджета “. „ Кои „ Осем джуджета “? „ Десетте дребни негърчета “ на Агата Кристи? Това апропо малко не е политкоректно това заглавие на Агата Кристи, осъзнавате ли? Може би ще има предпочитание да се смени... “, разяснява той.

„ Да кажа ли кой влеза в Антикорупционния фонд? Един някогашен публицист от „ Капитал “, един сегашен публицист от „ Капитал “, сътрудник Сашо, забравих му името, и други хора “, сподели основният прокурор очевидно подразнен.

„ На мен ми е ясно, че прокуратурата ще бъде подложена на напън, на офанзиви и чакам с интерес развиването им “, отсече Гешев и приключи изказването си пред медиите.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР