Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Пътник на БДЖ, който на 13

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgПътник на БДЖ, който на 13
Коментари Харесай

Пътник на БДЖ се оплака: Платих над 150 лева за билети, отмениха влака и сега ще чакам месец да ми ги върнат

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Пътник на БДЖ, който на 13 ноември трябвало да пътува от Бургас до София, останал измамен, откакто влакът бил анулиран. Това описа той пред Нова телевизия.

Неприятните изненади със железниците обаче не стопират дотук. След като потърсил възобновяване на сумата за четири двупосочни билета, която е общо към 157 лв., се оказало, че не може да я получи незабавно. Причината – билетите били купени онлайн, а на касите на БДЖ не се занимават с сходни въпроси. След като се свързал с платформата за продажба по интернет, му декларирали, че сумата ще му бъде платена назад в границите на месец. „ Аз купих билетите за 30 секунди, би трябвало да очаквам БДЖ да ми ги заплати 30 дни “, разяснява разочарованият пасажер.

На всичко от горната страна, било обявено, че част от сумата – над 20 лв., няма да бъде възобновена, един тип като наказателна клауза за запазването тук-там в анулирания от БДЖ трен.

След като се обърнал към Нова телевизия със сигнал, от БДЖ обяснили пред мадията, че сумата ще бъде изплатена напълно. За обезщетение за това, че влакът е бил анулиран, даже не става и дума.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР