Редактор: кадър БНТУбийството на Николай Драгополов най-вероятно е поръчково, но може

...
Редактор: кадър БНТУбийството на Николай Драгополов най-вероятно е поръчково, но може
Коментари Харесай

Ботьо Ботев за убийството на Симеоновско шосе: Какво правят охранители на местопрестъплението? Там трябва да са само специалисти

Редактор: 

кадър Българска национална телевизия

Убийството на Николай Драгополов най-вероятно е поръчково, само че може и да е на персонална основа. Това разяснява в ефира на Българска национална телевизия някогашният полицейски началник Ботьо Ботев. Той съобщи, че към момента е доста рано в първите дни на следствието да се приказва за версии.

Ботев насочи забележка към полицията за държанието ѝ на мястото на престъплението на Симеоновско шосе. „ Каква е работата на охранителни служащи на мястото? Там би трябвало да се единствено експерти “, разяснява криминалистът. Той добави, че многото хора на мястото на убийството могат да попречат за откриването на следите на килъра.

Много пъти автосалоните се употребяват за незаконна активност, разяснява също Ботев. Той дефинира Драгополов като „ спорна персона “ в престъпните среди.

Ботев сподели също, че в случай че има очевидци на убийството, които могат да оказват помощ на полицията за откриване на закононарушението, на тях би трябвало да им се обезпечи отбрана.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР