Редактор: кадър: bTVПоведението на премиера Бойко Борисов е злоупотреба с право, при която

...
Редактор: кадър: bTVПоведението на премиера Бойко Борисов е злоупотреба с право, при която
Коментари Харесай

Атанас Славов, ДБ: Отказът на Борисов да се яви в парламента е злоупотреба с право

Редактор: 

кадър: bTV

Поведението на премиера Бойко Борисов е корист с право, при която употребява официални правни благоприятни условия, с цел да не извърши отговорностите си, това разяснява в предававето „ Лице в лице ” по bTV депутатът Демократична България Атанас Славов. Той беше безапелационен, че Борисов заобикаля своите конституционни отговорности.

„ Хората ми изпращат през днешния ден известия, че гледат Народното събрание. Откога хората не са гледали Народното събрание? ”, разяснява Славов ползата към работата на Народното събрание. Той добави, че това е не поради шоуто, а тъй като се чакат значими решения. Народният представител, който е доцент по конституционно право, отхвърли обвиняванията на ГЕРБ, че през днешния ден новото болшинство в Народното събрание е направило две нарушавания на Конституцията. Според Славов дейностите показват ясното желание за промени, които от време на време се показват малко по-емоционално.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР