Редактор: e-mail: Кадър NOVA NEWSНяма двоен стандарт от страна на ГЕРБ при

...
Редактор: e-mail: Кадър NOVA NEWSНяма двоен стандарт от страна на ГЕРБ при
Коментари Харесай

Тома Биков, ГЕРБ: Дано машините не блокират на изборите, все пак това са машини, не са някакви богове

Редактор: 

e-mail: 

Кадър NOVA NEWS

Няма двоен стандарт от страна на ГЕРБ при предизборните мероприятия. Убеден съм, че всичките от Движение за права и свободи ще гласоподават на машини и тогава няма да бъде сменен вота. Аз съм удовлетворен от това, че имаме и машинно, и ръчно гласоподаване, тъй като това ще улесни хората, които не желаят или по някаква причина не могат да гласоподават на машини. Това ще пресече опцията от манипулиране на резултатите. 

Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ в " Пресечна точка " по NOVA NEWS. 

За пръв път вкарваме такова всеобщо машинно гласоподаване, нека машината не блокира, въпреки всичко това са машини. Това не са някакви богове, които са безгрешни. В Съединените щати апропо главната теза на демократите беше, че до момента в който има машинно гласоподаване, демокрацията е невъзможна. При нас е, че до момента в който няма, е невъзможна. От 30 години вършим избори с ръчно гласоподаване и дръзвам да настоявам, че нито една партия не ги е спечелила с подправяне, добави Тома Биков.

Ако бяхме решили да има единствено машинно гласоподаване, щяха да последват въпроси, кой ги донесе, какъв им е софтуера, и те на 100 % ли са предпазени. Една машина, в случай че блокира в една секция, се проваля целия избирателен ден в тази секция, и идва подозрение кой я блокирал, за какво е блокирала, а ние носим отговорност за това и не може да поемем тази отговорност единствено тъй като на някои им се желае, сподели още Тома Биков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР