Red Hot Chili Peppers ще пуснат новия си и дванадесети

...
Red Hot Chili Peppers ще пуснат новия си и дванадесети
Коментари Харесай

Red Hot Chili Peppers се завръщат с нов албум

Red Hot Chili Peppers ще пуснат новия си и дванадесети албум - " Unlimited Love ", на 1 април 2022. Последният им е от 2016, " The Getaway ". Преди часове бандата от Лос Анджелис показа и първия сингъл от албума, озаглавен " Black Summer ", както и видеото към парчето.

" Единствената ни цел е да се изгубим в музиката. Ние (Джон, Антъни, Чад и Флий) прекарахме хиляди часове, дружно и по настрана, в рационализиране на уменията си и си помагахме да създадем най-хубавия албум, който можем. Антените ни се настроиха към божествения космос и бяхме доста признателни за опцията да бъдем дружно в една стая и още веднъж да се опитваме да бъдем по-добри. Дни, седмици и месеци прекарахме в слушане едни други, композирайки, свирейки свободно и аранжирайки плодовете на тези части с огромна грижа и целеустременост. Звученето, ритъма, вибрациите, думите и мелодиите ни очароваха.

Копнеем да изпратим светлина по света, да приповдигнем, свържем и обединим хората дружно. Всяка от песните в новия ни албум " Unlimited Love " показва нас, отразява гледната ни точка за вселената. Това е задачата на живота ни. Ние работим, концентрираме се и се приготвяме, тъй че, когато най-голямата вълна пристигна, да сме подготвени да я яхнем. Океанът ни подари могъща вълна и този запис е обобщението на живота ни. Благодатим ви, че слушате. Надяваме се да ви хареса. "

Взаимодействието сред групата още веднъж граничи с междугалактиката - още веднъж издигната в друга стратосфера. " Unlimited Love " съставлява обединявания дух на четири самостоятелни души, които към момента храбро изследват бъдещето на своето постоянно другарство и музикална конгрегация.

Във водещата ария " Black Summer " ефирна китара акцентира интроспективния текст, а ритъмът отключва хипнотично барабанно въодушевление, очебийно от напомнящ бас. За музикалното видео групата си партнира с известния режисьор Дебора Чоу. Резултатът продължава традицията на завладяващи кинематографични визуализации с непредвиден поврат.



Това лято Red Hot Chili Peppers ще започват първото си турне в поддръжка на " Unlimited Love ", който съдържа 17 части. Те поканиха динамична група посетители за пътуването на определени дати, в това число Anderson.Paak & The Free Nationals, A$AP Rocky, Beck, HAIM, King Princess, St. Vincent, The Strokes и Thundercat.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР