Речта на Владимир Путин звучеше като погребален марш на Украйна.

...
Речта на Владимир Путин звучеше като погребален марш на Украйна.
Коментари Харесай

Анализатор със стряскащо мнение: Речта на Путин звучеше като погребален марш на Украйна

Речта на Владимир Путин звучеше като траурен марш на Украйна. Това сподели анализаторът проф. Владимир Чуков пред " Фокус “.

" Това, което мен персонално доста ме разтревожи, това беше речта, тази почти едночасова тирада на Путин през вчерашния ден преди подписването на указа, който в действителност беше – най-малко на мен ми звучеше като траурен марш на Украйна. Няма такава страна. Т.е. дано да кажем непосредствено: териториите, които са под контрола на сепаратистите, не включват целия Лугански район и целия Донбаски район, т.е. ето тук съгласно мен има огромни луфтове за военни дейности, което в действителност съгласно мен доста огромна паника буди. Защо? Защото слизайки на юг, той се приближава до тези местности, в които са и нашите сънародници, българите, които живеят в Украйна “.

Русия доставя 40 % от газа за Европа. На този стадий това е безалтернативно. Основното оръжие на Путин против Европа са газовите доставки.

" Спомняте си редичката от западни водачи, които бяха на тази дълга маса в Кремъл. Така че това, което ние разбираме – до момента в който те са преговаряли, приказвам и за Лавров, и за Путин, документите за признаването на тези две сепаратистки републики са били към този момент на масата. Т.е. приказва се едно, а в действителност действително се работи по различен метод. Сега излизат доста забавни детайлности, че тези проекти са били известни на Джо Байдън още октомври месец и това държание, което Байдън одобри – днеска е нападението, на следващия ден е нападението, е в действителност част от желанието да бъде възпрян Путин, като се покаже, че в действителност с тези проекти са били наясно “, уточни анализаторът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР