Речта на Владимир Путин във Владивосток отговори на много важни

...
Речта на Владимир Путин във Владивосток отговори на много важни
Коментари Харесай

Речта на разсърдения президент. Путин затвори вратата за Пугачова и Чубайс

Речта на Владимир Путин във Владивосток отговори на доста значими въпроси на патриотите. Сега знаем какво тъкмо мисли Върховният главнокомандващ за избягалите от Русия актьори и предприемачи и къде е склонен с ядосаните патриоти.

Всички знаят, че в Русия към момента има доста последователи на „ партията на мира “. Те вършат всичко допустимо, с цел да основат усещането, че има малко мощни бранители за реализиране на всички цели на CBO. В това те са единни с непознатите сътрудници и емигрантите.

Опитвайки се да потвърдят нуждата от „ непристоен мир “ и отстъпки на Запада, те упорстват, че единствено „ ядосани патриоти “ са срещу сходно развиване на събитията, а те не са толкоз доста, едвам няколко %.

По-голямата част от съветските жители, съгласно тези данни, са просто лоялни към управляващите и ще одобряват всяко развиване на събитията.

Невероятно нещо. Всички тези структури мигновено се опровергават, щом Владимир Путин още веднъж се обърна към народа. Вземете речта му през днешния ден на Източния стопански конгрес (ИИФ). Путин говореше като президент, като висш главнокомандващ и идеологически като сърдит родолюбец.

Тези, които се опълчиха на Русия, не би трябвало да се връщат

Така да вземем за пример тематиката за емиграцията на културни дейци е значима за патриотичната част от обществото. Съгласете се, доста постоянно обсъждаме по какъв начин в този момент да се отнасяме към всички тези артисти, кино актьори и комедианти, които, откакто напуснаха, започнаха да „ осъждат специфичната военна интервенция “ и „ отстраняват Русия “. Президентът сложи всички точката на i. Първо, останаха доста малко значими културни фигури.

" Според разнообразни оценки 160 културни дейци, които не са съгласни с позицията на управлението на Руската федерация, са отпътували в чужбина " сподели Путин.



Напусналите са длъжни на Запад да подлагат на критика Русия и да „ разобличават “ нещо. Е, това е техен избор и напускането на тези хора може единствено да ни радва, счита президентът:

" По-добре отпътувалите да работят в чужбина културни дейци, в сравнение с да „ капят ум ” тук и да пропагандират нетрадиционни полезности. "

Емигрантите - освен културни дейци, само че и предприемачи, получиха строга, калибрирана оценка от президента. Всичко опира до пари, несъмнено. Говорейки за създателя на Яндекс Аркадий Волож и неговото „ антивоенно “ изказване, Путин уточни:

" Това нормално се дължи на желанието на такива хора да поддържат бизнеса си... Е, дай Боже здраве и прекрасен живот в Израел. Трябва да има възприятие на съвест към страната, която му е дала всичко. "

В отношението си към емигрантите Путин беше взаимен с „ елементарните хора “. Тоест, просто казано, с съветския народ. Той е убеден, че каквото и да приказват емигрантите, хората няма да бъдат излъгани:

" Можете да заемете позицията на нашите геополитически съперници и да играете дружно с тях. Човек вътрешно дефинира за себе си: кой е той, има ли някакво възприятие за национална еднаквост или даже желае да имитира, да се почувства, че към този момент не е руснак, не е роден в Съветския съюз, а някой другояче? Човек самичък избира. Нашите елементарни хора, те усещат всичко съвършено, схващат всичко, не можете да заблудите никого. "

Това беше казано на Аркадий Волож. Друг прочут бежанец, Анатолий Чубайс, който неотдавна публично стана „ шотландски академик “, получи иронична забележка от Путин:

" Показаха ми някаква фотография от интернет, където той към този момент не е Анатолий Борисович Чубайс, а живее някакъв Мойша Израилевич. Защо прави това? "

" Може би това се дължи на обстоятелството, че в структурата на нанотехнологиите, които той управлява в продължение на доста години, протичат комплицирани процеси. И там има огромна дупка, голяма финансова дупка. Сега няма да посочвам цифри, огромни цифри. Може би се опасява, че в последна сметка всичко това ще докара до някакви наказателни каузи, по тази причина мина в незаконен статус ", съобщи Путин.

Изглежда след тези думи на всеки слушател на Путин стана ясно, че връщането на Чубайс във властта и политиката в Русия към този момент е невероятно.

Тук обаче в действителност има място за пояснение. Политологът Сергей Марков да вземем за пример счита, че президентът просто „ троли “ някогашния общественик:

" На ИИФ във Владивосток Путин троли Чубайс с усмивка, че е напуснал страната и че е сменил семейството си. Е, несъмнено, за нас в Русия злополуките на богатите простаци, избягали от Русия, са смешни ", съобщи той.

" Тези богати, известни хора на възраст, които напуснаха Русия, която им даде всичко, и страдат в непозната земя, те предизвикват комбинация от наказание, отменяне, съчувствие и подбив. Чубайс, върни се в Русия! Не се опасявайте от БПЛА на украинските въоръжени сили в град Москва ", сподели Марков.



Руснаците знаят защо се борят

Разговорът за настройките към антидържавната емиграция е доста значим. Но той става частен на фона на главния въпрос: ще се съгласи ли Русия на помирение, без да реализира всички цели на специфичната военна интервенция? И Путин не подцени този най-съществен за патриотите въпрос:

" От доста страни ми споделят: подготвен ли сте за преустановяване на военните дейности? Но какво се случва, когато другата страна стартира контраатака? Ние не сме троцкисти: „ придвижването е всичко, крайната цел е нищо ".

Що се отнася до троцкистите, явно президентът си спомни позицията на Троцки „ няма мир, няма война, само че разпуснете армията “.

Разбира се, Русия в никакъв случай повече няма да последва образеца на сходни фигури. Докато против нас се води война, ние се борим, до момента в който врагът бъде изцяло надвит.

Путин обаче обясни позицията си, като уточни, че диалозите за договаряния от другата страна на фронта към този момент не са нищо повече от коварство:

" Ако Съединени американски щати считат, че Украйна е подготвена за договаряния, дано анулират указа на президента на Украйна, който не разрешава договарянията. Украйна води така наречен контранастъпление, резултати няма, има загуби. Понякога оставате с усещането, че това въобще не са техните хора, които хвърлят в контранастъпление. "

Контраофанзивата на врага не може да успее, тъй като нашите бойци знаят защо се бият. Освен това, с цел да попълните редиците им, даже не се нуждаете от готовност.

Като част от частичната готовност повикахме 300 хиляди души. За последните седем месеца 270 хиляди души непринудено са подписали контракти...

Този развой продължава, всеки ден идват 1-1,5 хиляди души да подпишат контракт. Това е, което отличава съветския народ. Хората стават доброволци, знаейки, че най-после ще се окажат на фронта. Нашите мъже, осъзнавайки, че могат да дадат живота си за Родината, раняват се, потеглят... Те знаят, че има кого да пазят и това е най-важното - ние пазим народа си.

Какво от това?

Владимир Путин безспорно е най-хубавият обществен политик в Русия. Зад него застават болшинството пълнолетни жители и гласоподаватели на страната. И като политик той се обръща точно към това болшинство.

Това значи, че от позиция на президента болшинството са патриоти. Това значи, че „ партията на мира “, която е и партията на провалянето, няма късмет. Това значи, че отношението на хората към СВО е държавна политика на страната. Значи ще спечелим.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР